Aselkbt 219Eyll son hafta çok kilo alıyormuş bir hafta bile olmadan 750 Gr nasıl aldı çok şaşırdım bende seninkide 4 u bulmuş olabilir gerçekten
viildaaannn Aselkbt daha dün arkadaşım doğum yaptı 4050 gr dogurdu normal dogurdu maşallah kesi yapıldı demişti ama herkese kesi yapılıyor galiba bundan bende korkuyordum da artık korkmuyorum sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Aselkbt viildaaannn normal dogursam şimdi ne güzel ama sancı da çıkmıyo hiç bizimki ekmek elden su gölden rahat rahat takılıyo hiç gelesi de yok 😂 4 ü de geçince insan cesaret edemiyo normale ya 🙄
Blueedreamssx Aselkbt ben bu sefer kendi doktoruma gidemedim randevu bulamamıştım başka doktordan bulduğum için mecburi gitmek istedim olanda bana oldu işte 😂
Deletedmom_33 Aselkbt Bu gidişle başıma gelecek olan benimde bu 😅 kendimi 38 de sezeryana hazırlıyorum
Aselkbt Nisann26 Doktor da bu riskten bahsetmişti önemli olan sağlıklı bir şekilde atlatmak insan sezeryan hakkında korkunç hikayeler dinleyince bı garip oluyor sadece 😀
viildaaannn Aselkbt bana göre değişen bişey yok ya ikisinde de kesi var dikiş var sezeryan biraz daha ağır ama ne biliyim sağlıklı olsunlar yeter inşallah sizde sağlıkla doğurursunuz