Cevos Kızlar kımler gebelıkte covid aşısı yaptı lütfen yapanlar yazar mı ben vurulacak ilk aşımı ve biraz korkum var
Nureylaa Cevos dün oldum bugüne kadar da sırf alerji olursam diye olmamıştım çok şükür bi problem yaşamadım yan etkide olmadi bende
Zmervetk Cevos hem sağlıkçı olduğum için hem de aşının koruma potansiyelinze güvendiğim için gebelikten önce 2 sinovac olmuştum zaten. Gebeliğimin 14. Haftası 3. Doz aşım biontech oldum. Hatta 4. Aşı hakkım geldi onu da doğum yaptığımda olacağım
iremovic Ben ilk aşımı hamilelik öncesinde olmuştum sonra öğrenince uzun süre bekledim, 22. Haftada ikinci biontec oldum çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı sadece ilk gün biraz halsizdim dinlenince geçti
mzeak7 12 ve 16 da sinovac oldum.biontech de olabilirdim ama ağır gelir diye düşündüm.başka sağlık sorunlarımdan dolayı.yoksa biontech daha güvenli geliyor bana.Allah’a emanet yavrularımız
Cevos mzeak7 amin kesinlikle sizin yazdıklarından sonra cesaretleniyorum ama korkum çok oluyor işte bebeğime bişey olurmu korkusu
Cevos sedacelikss ben böyle yazınca saten sizden cesaret alıyorum ben yarın 17haftama gırıyorum 19 ile 20 hafta arasında vurulmak istiyorum artık hayırlısı dıyelım ozmn