Pogacayanak Kizlar 18+3deyiz suan doktor suyun azalmis dedi test falan yapti calisiyordum rapor verdi böyle olup bebeğini saglikla kucagina alan var mi ilkini 7.haftamda kaybettim bidaha yapamam ölürüm herhalde
Muhammedamine Pogacayanak büyük konuşma canım deme böyle şeyler .. bol bol su iç ve dinlen teyzem de vardı ilerleyince hastaneye yattılar kızı oldu biraz küçüktü ama çok sağlıklı Rabbim size acısını göstermesin
KemalFatosPolat Pogacayanak canım bol bol su iç armut ye su içemiyorsan fazla ağzına iki turşu at susarsın zaten kötü bişey düşünme iyi düşünkü iyi olsun
sudamlasi Pogacayanak hep yat dinlen ve öyle ölürüm lü laflar etme insanlar 8-9 bebek kaybedıyo Allah verıyo o acıya dayanma gücünü. Dediğim gibi yat ağır olan hiç bi işi yapma Allaha tevekkül et bebeklerimizin canları Allaha emanet🙏🏻
Babies16 Pogacayanak oncelikle buyuk sözler sarfetme.rabbim sirf nasik dayanabildigmizi gostermek icin basimiza veriyor mamesef. Onun disinda dr dan emin deikseniz yada iciniz rahatbetsin istyorsaniz baska dr larada danisin ve takipleirni duzenki yaptrin
Pogacayanak KemalFatosPolat Muhammedamine kizlar gunde en az 2bucuk litre su iciyordum zaten neden oldu anlamadim cok kotuyum gerçekten
Babies16 KemalFatosPolat tursu yemek hamilelikte eklemsi preeklemsi riskini arttyor.tansiyon durumunu takip etmeden bu sekilde oneri yapmak dogru deil bence.
FusunF sudamlasi şeyde olabilir sonucta vücutta değişim oluyor orda bi bebek büyüyor baskı yapabilir tabi bilemem doktor bilir en iyisini Amaa benimde ilk haftalar oluyordu hatta yemek yerken bile sırtıma yastık koyardım
KemalFatosPolat Babies16 walla ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri yemediğim turşu kalmadı yinede sen bilirsin
Babies16 KemalFatosPolat gebelik zehirlenmesi riski herkeste ayni deildir tabiki. Kisinin bunyesine gore degisir
Mus-sak Pogacayanak Bende ilk 2 Gebeliğimde Yaşadım Canım , İkiside Sağlıklı Maşallah ,, Korkma Ve Bol Su İç 🤗 Sende Sorunsuz Kucağına Alırsın İnşallah
BusraNR Suyu için almıyorsa normalden biraz fazla tuzlu ye susatır içersin, yani tiroid sorunun yoksa, yani ben öyle yapıyorum su içmeyi sevmiyorum 😓
Mus-sak Pogacayanak Biraz Su İçmeye Gayret Et Çok Tehlike Arz Eden Bir Durumda Serumla Takviye Ediyorlar Zaten .. Sen Sakinliğini Koru Lütfen Bebişi Kaygılandırma
Pogacayanak Mus-sak canım bolca su içiyorum o yuzden sasirdim neden oldu diye ama altima kagit koydu suan bi kacak yok ve kan testlerin iyi dedi
Bisaniye Pogacayanak Allah ömrünü verdiyse zaten yaşıyorlar minikler bizi erken bırakan bebeklerimiz de inşallah bizlere cennette şefaatçi olacaklar. Her zaman olumlu düşünelim hayırlısını isteyelim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı bir daha evlat acısı yaşamayalım
mrvhmz Pogacayanak canım ben gebe eğitimine katılmıştım. Ders veren ebe, suyunuz azalırsa her gün 2 armut yiyin demişti. Sen de mutlaka hergün 2 armut ye. İnşallah faydasınız görürsün
Babies16 Pogacayanak arkadasin seni uyarayim burada sacma sapan tuzlu ye su icmek icin diyenlere uyarsan suyun daha cok azalir.cunku tuz vucutta odem yapar su tutar.bebegin hepten sudan az yararlanir sususz kalir.ustelik gebelik zehirlenmesi gibi durumlarida tetikleyebilir.sakin kulak asma