minikkkkkk Bu postu acan herkes doğum yapiomus ozman deniyelim bakalım 🤣 cevremdeki tüm hamisler takip ettim tüm hamisler dogurdu bi ben kaldım 😅 39+4uz ve agri sanci nişan hiçbir belirti yokk keyfi yerinde bir beyle basim belada teyzoslari😊
tgba715 minikkkkkk kanala girmiş mi bebek? Benim 39+2de girmemişti 39+5 oldum ne sancı ne bisey var 🤷🏻♀️ Kanala girmediği için sezeryan olcam gibi görünüyor
gamzeeee07 minikkkkkk benimkinin de keyfi yerinde heralde😌 40 haftalık olduk daha kanala girmemiş bekliyoruz bakalım 🌸
minikkkkkk Hacersoy doktorum bagdas kur,egil kalk, yürüyüş , ada çayı icme ve hurma yeme, plates topu ile hareket bunları onerdi yapıyorum. Sizin doktruniz önerdiği seyler varmii
minikkkkkk Handan_65 doktorumun tavsiye si ile bagdas kurma,ada cayi icme, hurma yeme, bol yürüyüş , pilates de hareket,egilip kalkma hepsini uyguluom baklim 😅
Hacersoy minikkkkkk banada hurma tarçın iç dedi gögüs uçlarınla oyna dedi tetikliyormuş dogumu squat başka hareketlerde yapıyorum yürüyüş sıcak duş falan vs. Bakalım
minikkkkkk tgba715 kanala girmis doğum pozisyonu almaya başlamış başını ters döndurmus baklim doktorum 41 e kadar bekleriz cocuk strese girme suyu bitmesse dio canim