Ilknur35 7+6 haftalık hamileydim ilk gebeliğim. kürtaja gireceğim bebekte kalp atışı yok bende kanama ve sancı var.Rabbim isteyen hakeden herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah.Dua eder misiniz bana da çok kötü oldum. :(
Nihan_35 Ilknur35 canım üzülme demekki hayırlısı deyilmis yine olur dualarim seninle olucak Allah yardımcın olsun inşallah🙏🥺
Rina Ilknur35 Aynı durumu ben de 8,5 haftalıkken yaşadım. Tek tesellim ilerleyen zamanlarda olmamasıydı. Çok çok zor bir durum ama kendinizi bırakmayın tekrar toparlanın. Sağlıklı olan en kısa zamanda gelsin🙏🏻
Bsrahb Ilknur35 canım bende yaşadım bu durumu kürtaj olmuştum 5 Ay ara verdik sonra tekrar hamile kaldım.Rabbim hayırlı zamand tekrardan sanada nasip etsin.Her şeyde vardır bir hayır öyle düşün
Pirayeada Ilknur35 bende 8 haftalik kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum çok kötü diyordum sonra hamile kaldım 30 haftalik kaybettim o daha da kötü oldu Allah’tan hayırlısını iste cnm Allah sabır versin
Ilknur35 Rina inşallah çok teşekkür ederim.İnsan heves ediyo elbet ama napalım demek ki sağlıklı değildi ilerde böyle bir şey olsa daha çok üzülürdüm böyle avutuyorum kendimi. :(
Breezy35 Allah sabırlar versin dua edin umudunuzu kaybetmeyin biz 8 yıl bekledik herkesin imtihanı başka lütfen güçlü olun Allah ne nasip ederse ı olur
Ilknur35 Breezy35 şu an hamile misiniz? Gerçekten öyle sınav dünyası ne desek boş.Allahım hakedene isteyene sağlıklı evlat nasip etsin.
Ilknur35 Pirayeada çok üzüldüm sizin adınıza :( Rabbim kucağınızı doldursun sağlıkla haklısınız Allah en güzelini en hayırlısını nasip etsin size de bize de.