f_y3360 38+0 dayız ve doktorumuz istifa etmiş. Ayrılıp klinik açacaktı ama erkenden rapor almış. Resmen ortada kaldık bu saatten sonra tekrar doktor arayışına girdik resmen😕 ben böyle saçmalık görmedim .
Elfs f_y3360 size açıklama yapmadı mı ayrılacağım vs gibisinden? Çok kötü bir durum belki ani gelişen bir olay olmuş olabilir mi? Peki kendi kliniğine gitseniz
Elika0 f_y3360 aaaa doktorunuzla konuşun hastalarını bırakmayacaktır bence. En azından sizleri doğurtacaktır diye düşünüyorum
Handan_65 f_y3360 Bende 27 haftalık oldm doktorum hastane değiştirecek gittifi hastane benı bütçe olarak asıyor baska hastaneye gecıylorum sizinde tam doguma sayılı saatler kala da olmaz ki bari doğurtsaydı bir konuşun isterseniz
[silindi] f_y3360 hangi il acaba benim de doktorum klinik açacakmış gidecek söylentileri vardı yoksa Diyarbakır’daki Fatma hoca mı 🤦🏻♀️ Bende duyunca stres oldum zaten özel hastanede şuan fiyatı fazla bir de klinik açar oraya devam edersek yandık
f_y3360 Elika0 doktorumun numarası yoktu zaten . Instagram hesabından iletişim kuruyordum ama ona da cevap vermiyor.
Elika0 f_y3360 çok enteresan canım ne demek numarası yok instagramdan iletişim kurmak baştan garip bi döngüymüş ama memnunsanız birşey diyemeyeceğim tabi ki
f_y3360 Elika0 devlet olduğu için numarasını vermedi. Ben zaten eşimin işinden dolayı şehir değiştirdim o yüzden mecbur bi doktor seçmek zorunda kaldım. Şimdi de böyle bi şey oldu çok stresliyim