Kızlar sonunda doğurdum çok pozitif değil ama sonu güzel ☺️38.+4te açıklığım 5 cm olmuş doktororum pazartesi gel suni sancı ile başlatırız dedi sancılarım yoktu 5 cm nasıl oldum anlamadım neyse dün yatışım yapıldı suni sancı verildi suni sancı o kadar da kötü bişi değilmiş fakat saat 1 buçuk gibi suyumu patlattılar ondan sonra ağrılarım şiddetlendi açıklığın 7 cm olmuş bebeğin kafası kanala girmemiş daha topta zıpladım hareket yaptım Meryem Ana otunu kullandım sancılarım aşırı arttı artık dayanamıyordum en son ki muayenede tam açık ama kafası yukarda olduğu için bekliyoruz dedi ebe ben istemiyorum dedim sezeryan istiyorum dedim doktorumda ebe de sonuna geldik artık dayan dedi epiduralin etkisi geçtikçe mahvoldum en sonunda dedim doktoruma ben yapamıcam sezaryen a alın dedi oda tamam dedi neyse ki ameliyat başladı sezeryanın hiç korkulacak bir yanı yokmuş onu anladım bebeğimi kucağıma aldım çok şükür meğerse bebeğin kordonu kısaymış o yüzden kanala giremiyormuş doktorum istesemde normal yapamazmışın dedi ve ben o an çektiğim sancılarla kaldım ama olsun vücudum normal doğum yapmış gibi oldu çok şükür sütüm hemen geldi karnım indi ve en önemlisi de kızıma kavuştum Rabbim kimseyi o yolda yalnız çaresiz bırakmasın annelerin hakkı ödenmez 🙏🙏♥️♥️