SekerDehasi Nihan_35 Evin icinde 2 adim atsam yoruluyordum . Ve Kasım ayinda gece cam acik yatardim cok sıcak basardi uyuyamazdim . Adetim gecikincede hemen test yaptim 😊 suan dogurdum kizim 6 aylik oldu bile 😊
Nihan_35 SekerDehasi oy maşallah rabbim güzel yazılar yazsın uzun ömürler versin bebisine darısı bana ve bekleyen arkadaşlarıma inşallah🙏🥰😌
Kgksdkgk65 Nihan_35 Evet böyle bulaşık makinasını boşaltırken kafam böyle ileri ileri gider gibi oluyordu.
Ozlemcabuk Kasık ağrıları normal mi adetim yarın gecikicek dün betahcg 590 çıktı ama korkuyorum adet olucam diye 😔
Nihan_35 OzlemmAy22 bende var ama geciyo basliyo anlamadım adet olcagim zaman geçmezdi hiç şimdi geçip basliyo🙄
Nihan_35 @Ozlemcabuk valla uzun süren de varmış geçende canım ama beta güzel çıkmış korkma Allah’ın izniyle geçer inşallah keseyi gördüler mi
OzlemmAy22 Nihan_35 herkeste farklı belirtiler oluyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 bi test yap bakalım
Nihan_35 Ozlemcabuk korkma kendini hep sağlıklı bı gebeliğim olucak bu sefer kucağıma Alicam ins de pozitif düşün evrene pozitif enerji gonderki herşeyin iyi olsun kuzum 🙏☺️ hatta sabirsizlaniyosan yarın hemen bı Dr görün derim
Sukila Nihan_35 benimde yumurtlamam 22 sinde oldu adetime 1 hafta var aynı durum bende de var arkadaşım. Göğüs ağrısı bir var bir yok ama göğüste şişlik hep var. Bir de kasık ağrıları..