Nihan_35 Her insan gebede farklı olsada belki aynı olanlar çıkar adet günüm bugün ama 3 gün önceden değişik belirtiler yaşadım sizde neler oldu☺️
MerveNur- Nihan_35 10 gün önceden kasık ağrım başlamıştı. Normalde hiç çekmediğim bi ağrıydı bir de denge bozukluğu yaşıyordum 😊
Selindrellaa Nihan_35 mide bulantısı kasık ağrısı oldu tabi ama bende en çok belirti sık idrara çıkmamdı hiç o kadar çıkmam normalde 🤭
mhdmraa Nihan_35 yumurtlamadan beri kasık ağrısı oluyordu, sık idrara çıkma, sürekli uyku hali, adete 5 gün kala adet ağrısı giriyordu gece rüyamda pozitif test görmüştüm o gün test yapmıştım
Nihan_35 Selindrellaa bende idrara sık çıkma gece terleme ve bulantı var ama bı o kadarda iştah açıklığı 😌 bugün adet günüm ins gebeyimdir🙏 sizinde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Selindrellaa Nihan_35 evet dediğin gibi iştah açıklığı da vardı. Büyük ihtimalle gebesiniz inşallah vardır. Çok teşekkür ederim inşallah darısı size olsun 🙏🌸 haber verin bize de 🥰
OzgeCevik Nihan_35 sabah kahvaltı yapıyordum öğlen karnım çok acıkıyordu. 3 gün geçiktikten sonra regl olcakmışım gibi ağrım vardı test yaptım ve pozitifti ☺️
Nihan_35 mhdmraa ya ne güzel hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edermisin🙏😌
Fatma0 Gögüs ağrısı gögüs şişkinliği göğüslerim patlar derecesine gelmişti ve inanılmaz ağlıyorlardı karın ağrım bir başka derece gece gündüz ağlıyordum ağrıdan adet olmama yakındı o yüzden adet ağrıları sanmıştım ama bu denli şiddetli geçmeyen ağrılarım olmuyordu ve sırt ağrım çok fazla idi hepsini araştırdığımda sonuç hamileliğe çıktı hep 🥰🙈 sabah da test yapmıştım pozitif çıktı 😃🙈
Nihan_35 Selindrellaa inşallah ben beklemek istiyorum ama eşim kan verelim diyo ısrarla🥰 o benden heyecanlı bide çıkarmı bilmiyorum
Sukila Nihan_35 benimde yumurtlamam 22 sinde oldu adetime 1 hafta var aynı durum bende de var arkadaşım. Göğüs ağrısı bir var bir yok ama göğüste şişlik hep var. Bir de kasık ağrıları..
Merveikratanem Nihan_35 bolca mide bulantısı yaşadım 3 4 haftalikken geç döllenme olmasına rağmen çok halsizdim rüya gördüm hamile olduğumu
Nihan_35 Merveikratanem benide bı abla görmüş hamile oldugumu bende 2 gece çok bulantı yaşadım ve rahat uyuyamadım şuanda en ufak kokuya ogurmem geliyo bulantım cogaliyo
Merveikratanem Nihan_35 ben kendim gördüm çok etkilendim iki bilezik gördüm bilezik görünce annem erkek çocuk der 1 hafta sonra bulantim başladı ama kimseye söylemedim kimseye umutlandirmak istemdim 5 sene çocuğum olmadı sonra kızım oldu kızı yaşına girince bir tane kardeşi olsun dedik olmaz diye korktuk o yüzden kimseye umutlandirmak istemdim üzülürler diye sonra 2 hafta geçti test yaptım çift çizgi eşime anneme babama söyledim 4 gün sonra eşimle hastaneye gittim ultrasona girdim doktor sorduğu soru ailede üçüz varmi ilk anlamdım ikiz üçüz varmi dedi var ben ikizim dedim doktor ekrani çevirdi bak dedi şu iki kese şu arkadaki üçüncü kese ama o kese tam gelişmemiş bir hafta sonra geri gel kalp atışlarına bakalım dedi 5 gün sonra geri gittim 2 kese netleşti diğeri yok oldu rüyamda zaten kocaman iki bilezik takmıştım sonra ikisininde erkek olduğunu öğrendim 🙂
Nihan_35 MerveNur- ay ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin bı avazda kurtul ibs o haftaları bende görürüm 🙏🥰
MerveNur- Nihan_35 amin inşallah Rabbim nasip ediyor hayırlısıyla. inşallah siz daha da güzel bir hamilelik geçirirsiniz 😍😊