noktaninannecigi Merhaba arkadaşlar isimli hastane çıkışı için instagramdan atolyerakun sayfasından alışveriş yapan oldu mu acaba memnun kaldınız mı
UmayGul noktaninannecigi instagram sayfalarina guvenmiyorum cicek sepetinden yaptirdim cokta guzel geldi
tcasl noktaninannecigi babydesignworld den yaptırdım Instagram’da kullandım çok memnun kaldım %100 pamuk nakış işlemeliydi ama dediğiniz sayfayı bilmiyorum 😌
Deniiiza noktaninannecigi ben de baktim o sayfaya. 2bucuk gun sonra cevap verdiler o yüzden pek emin olamadim. Ben de butikbebecikk sayfasindan verdim sipariş dün
UmayGul noktaninannecigi nakis yaptirdim ve yumusacikti pamukluydu sahsen biz begendik cekimimizide onunla yaptik hastanede
noktaninannecigi tcasl bende nakış işleme istiyorumda bu sayfada her deseni yapıyor çok beğendim ama sipariş konusunda emin olamadım güvenmeli miyim diye
tcasl noktaninannecigi evet canım Instagram da güven olmuyo bende tavsiye üzerine yaptırmıştım o yüzden
noktaninannecigi Deniiiza bana 1 saat sonra dönüş yapmıştı da yinede instagram sayfası olunca emin olamadım bir de parayı alıp hiç ürün göndermeyen dolandırıcı sayfalarda olabiliyor malesef😔
Melek141120 tazeannecik1 madre bebek bizim eve çok yakın yanlış bilmiyorsam bende oradan yaptıracağım ne kadar verdiniz acaba
rgk noktaninannecigi burdan birisi esraakinbutik sayfasını tavsiye etmişti ordan yaptırdım. sonuç hüsran. bebeğime bir kere giydirmeden çöp oldu. iplerinin rengi aktı hep boyası cıktı, lacivert idi ipleri. ordan almayın da kötü örnek olarak yazmak istedim
noktaninannecigi Deniiiza hep klasik desen olduğu için bu sayfa bana farklı geldi çünkü her türlü deseni işliyorlar ama sanırım dediğiniz gibi bilindik sayfa en mantıklısı
Deniiiza noktaninannecigi donduklerinde bana 300tl fiyat vermislerdi. Az degil yani. Guvenli yer olması onemli
tazeannecik1 Melek141120 185 e yaptırmıştım ben battaniye isimli tavşan tulum bide isimli üst alt takım şuan ne kadar bilmiyorum ama canım