ZeynepKara PnarKoc doktorum bana çay içme demişti kansızlık yapıyo diye sadece gğnde 1 fincan türk kahvesine izin verdi
humaninannesi61 Benim doktorumda çay içme dedi kansızlık sebebiyle ki kansızlık belirtim başlamıştı ufaktan hap verdi. Sabahları içiyorum canım istediği için. Çok açık içermek iyiymiş aslında ilerde süt yaparmış. Abartmamak şartıyla içiyorum🤫🤫
Pnar Benim Doktor Hic birsey demediii otomatik olarak Ben diksindim cay ve Kafee den ama duyumlarima Göre günde bi bardak icilebilirmis 🤨
PnarKoc Sağolun kızlar ben de yavaştan azaltmaya başlıyımmo zaman. Çayı çok seviyorum günde en az 4-5 bardak içerim ama artık azaltıp yavaş yavaş içmemeye başlamalıyım sanırım
Pnar PnarKoc Bencede Canim azaltmayi denee Bnde Cook severdim cayiii Kafee yii ama birden sogudum diksindim 😉
SerapUGR PnarKoc ben belki 10bardak içiyorumdur 🙈 inşallah bişey olmaz doktorum hiç bişey demedi ama hamilelikte yasaklar arasında çay ve kahve günde 1bardak en fazla
Senailhan Doktorunuz kan ilacı verdiyse kullanıyorsanız eğer ilacı içtikten 1 2 saat süt ve süt ürünleri ve çay tüketilmemeli bilen biliyordur. Onun dışında açık olduğu sürece günde 1-2 bardak içilebilir doktorumun dediğine göre 😊
Nursem Ben ilk 3 ay sadece kahvaltıda 1 bardak içiyordum. Şimdi 22 haftalık olduk çok içiyorum. Kan seviyemde yüksek hazır fırsat içiyorum içim rahat değil ama çok seviyorum 😕