dml33 Kizlar instgarmda mersin anneleri diye bir sayfa var bazı hastaneler için indirim oluyo muayenesinde kullanan var mı bilmeyenler içinde bilgi olsun
Selindrellaa dml33 ben de gördüm onu gerçekten dedikleri gibi mi merak ediyorum kullanan var mı acaba yazsa 🤭
SelinYakgul dml33 bende gördüm onu aslında ama nasıl uygulanıyor bi fikrim yok 🤷♀️ Hangi hastanelerde var ki acaba ☺️
dml33 Selindrellaa bilmiyorm cnm kodu gosteriyomussn indirim oluyomuş 1 yillikms bnm gittigim hastanede yok
SelinYakgul dml33 şimdi uygulamayı indirdim canım. Medikalpark, Ortadoğu , Yenişehir , Akademi ve özel modern akademi için geçerli kodlar var bilginiz olsun ☺️ Çok teşekkür ederim senin sayende öğrenmiş olduk 🌸🌸
Busrabusra33 SelinYakgul bana da yardımcı olur musunuz Forum yasam hast doğum yapacam Allah’ın izniyle nasıl yapacam su indirimi
Hasret47 dml33 anladım canım tşk ederim sağol acaba tek seferlik mi bu indirim kodu yoksa devamlimi Perşembe kontörlum var bakım kullacagim kodu
dml33 momm33 cnm bn uygulama indirmedm telefonda yerim yok gittigim hastanedede yok zsten indirim😅instagram sayfasinda gordm solemek istedm
SelinYakgul MerveeD canım sadece yazdığım hastaneler gözüküyor uygulamada. Yazdıklarım haricindeki hastanelerde var mı bilmiyorum 🤷♀️
dml33 Anne8484 mersin deniyo cnm gecerlidir bnce ama ordaki hastane için indirim varmı bilmiyorm instagraminiz varda msj atip sorabilirsin sayfaya