Ferda_33 Ben daha önce çatlatma iğnesiyle 3 kez hamile kaldım 3 de düştü şimdi kendi kendine oluşan bir gebeliğim var cuma günü kalp atışını dinlemeye gidecez diğerlerinde kısmet olmadı dua edin lütfen ve sizce belirti ağrı sızi hiç birsey yok normal midir
duyguluanneee Ferda_33 ben dokuz ayda hiç bir belirti yaşamadım doğurdum ☺️ Siz içinizi ferah tutun kendinizi yormayın bol bol dinlenin Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Oznurkk Ferda_33 bende de hiçbir şey yoktu hatta bulantı uyku hali kusma halsizlik hiçbir şey yoktu çok şükür öyle de devam etti 🥰
bebegim42_ Ferda_33 rabbim hakkında hayırlısını versin en güzelleri nasip olur inşallah gittin mi doktora
Amineninannesiii Ferda_33 öncelikle bu süreci sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz inşallah 🙏 benim de hiç belirtim yoktu meraklanmayasınız🥰 içinizi ferah tutun lütfen 🙏
Nessozz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Herkes de belirti olması/olmaması farklıdır. Endişe etmeyin stres hiç iyi değil. Doktora gidene kadar kendinizi fazla yormayın.
Ferda_33 Nessozz doğrudur ama iste insan 3 kez üst üstehüsrana uğrayınca korkuyorum aynı şeyi yasamaktan
Ferda_33 duyguluanneee Allah razı olsun çocuğunuzu bağışlasın inşallah ne bilim gögüslerim şiştı iki gündür o da yok o yüzden biraz korktum âçıkçası🥺
Nessozz Ferda_33 çok haklısın canım ama moralini yüksek tutmaya çalış elinden geldiğince. Dua et bol bol. Rabbim inşallah gönlüne göre versin 🙏🏻🙏🏻
Ferda_33 Nessozz Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben ve benim gibileri de bu kez eli boş çevirmesin o hastane kapısından inşALLAH rüyalarıma giriyor artık 🥺
Ayla2022 Bende aynı durumdayım canım şuan 5+2 ve hemen hemen hiç bir belirti yok. İnsan ister istemez korkuyor endişeleniyor. İnşallah güzel haberler almak nasip olur ❤️
Ayla2022 Ferda_33 amin canım Rabbim cümle isteyenlerin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
bebegim42_ Ferda_33 hiç kokrkma Allah’a güven rabbim herşeyin en hayırlısını versin inşallah gittin mi belli oldu mu
Ferda_33 bebegim42_ amin canım inşallah gittim doktor seminere gitmiş ankaraya salı çarşamba gel dedi bakalım