Ezoanne Of iyice stres olmaya başladım ilk öğrendiğimde hiç buralara bu kadar hızlı geleceğimi düşünmedim hem ben hem ev hem bebek eşyları yarım yamalak gibi enerjimi toparlayamıyorum korkudan modum düşüyo
rgk Ezoanne benim son 17. dün bebeği rüyamda gördüm çok güzeldi🤩 ki öyle bebek delisi filan da değilim yani 😂 korkmayın bence çok eğlenceli olcak🤱
Cennett2121 Ezoanne 88 gün kaldi zaman geçmiyor uykusuz geceler yazın nasıl geçtiğini anlamadim çünkü gündüzler uzundu komşulara oturup yürüyüş yaparken zaman geçiyodu şimdi ise kiş ya bi türlü zaman geçmiyor
Merve_0109 Ezoanne Benimde son 9 kaldı ama hiç korkmuyorum biran önce kızıma kavuşmak istiyorum sende korkma Rabbim yardım ediyor canım ❤️❤️
Happy_001 Ezoanne son ıkı gun canım bence kendini okadar yıpratma bebege yazık gunah sonucta sonucu biliyordun bu kadar korkuya gerek yok
Ezoanne Cennett2121 bende işteydim hep bi şekilde zaman geçiyodu aklım dağılıyodu şimdi duvarlar üstüme geliyor
Senemsezgin Bizim de 82 günümüz kaldı zaman daraldıkça heyecanlanmıyor değiliz inşallah her şey yolunda gider güzel annelerimiz 🤲🏻
Kelebekim Benim de son 89 ☺️ 5 yaşında hareketli bi oğlum var, ona koşturmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, En büyük korkum da ikinci geldiğindeki kıskançlıklar 🙈
Mrs_Demir Ezoanne benim 23 günüm var canım stres yapıcak bişey yok sende bebeğinde sağlıklı olucaksınız sen stres yaparsan bu bebişide etkiler 🤗
Black-34 Korkmayın :))) biz ne yapalım 40 da gelirse 36 gün daha erken gelirse 38 gibi falan 14 gün daha çıksak daha erken kalmış oluyor 🤣🤣🤣 Bir an önce o zaman gelsin istiyorum
Anne8484 Ezoanne son 15 gün kaldı.. 16 Aralık doğum var sabah 7:30 …Ben de hergun doğum yapıyorum bebegimizi görüyorum..Esim de görüyor bu aralar oglumu