Sevdeavsar Haticeliz şuan 20. Haftama girdim 18. Haftanın ortalarında hissetmeye başladım ve ilk gebeliğim 🥰
teletabi Haticeliz oğlumu 20 haftalıkken hissetmiştim. Şuanki gebeliğimde 17.haftamda hissetmeye başladım 🌸
B-Y94 Haticeliz ven 17 haftalıkken hissettim ara ara canım şimdi 18 haftalığım ara ara hissediyorum bazen hiç bu yüzden tartışma da açtom haftalar geçtikçe daha net hissediyormuşuz içini frtah tut kuzu
1anne1gebe Haticeliz ilk gebeligimde 20inci haftalari gecmisti diye hatirliyorum. bunda da 17 sonu 18 basinda minik minik hissediyorum. 4 gundur falan suan 18+2 yiz🤗
ftmnr_drgt Haticeliz 27 haftalığiz 17 haftalıkken kitap okurken hissettim 18 19 20 de devam etti hareketleri 24.haftadan beri çok hareketli 🥰
ipekkizim2601 Ezgii0 o muhtemelen bağırsak hareketi bebek hareket edince anlarsın daha önce böyle bi his yaşamadığını
Ezgii0 ipekkizim2601 bugün sabahtan beri böyle kalp atışı oluyormuş gibi hissediyorum karnım atıyor hatta
Burcu-2910 16 haftalıkken kıpır kıpır hissediyordum ama net değildi suan biraz daha net hissediyorum 21 haftalık
Aysunozb Çok hafif kalp atışı şeklinde 18 haftalıkken hissettim. Net işte bu hareket diyebileceğimse 21. Hafta..
Pasamibekliyorum İlk gebeliğim 18 haftada seyirme gibi başladı 20 de net şekilde hissediyordum biraz hareketli miniğim🌸