Papatyam63 Kizlar iki gün önce karnım çok sert oldu hareketleri azaldı bide sanki bebek benden düşecek gibi vajinada ağrı oluyordu bugünde hiç hareket yok tedirgin oluyorum acaba bisimi oldu
Guneyinannesi1 Papatyam63 canım bunları farkettiysen hemen doktora git anormallik olduğunu sen anlarsın sadece kaç haftaliksin
MinikDenizKizi Papatyam63 Brexton hicks kasılması onlar yalancı doğum kasılması 27. Haftada başlar genelde korkacak bir şey değil . Haftanız ne
yunusemreninannesiii Papatyam63 git için rahatlasın dün benım de amansız bi karın agrım vardi şiddetli meğer kum döküyormuşum 😢
Sedaceylan Papatyam63 doktora görün canım hareketsizlik sıkıntılı bir durum. Ama biraz çikolata da ye gitmeden hareketlendiriyor .. için rahat olur en azından
Papatyam63 Guneyinannesi1 23 ,4 günlük olduk kaç gündür sancım vardı hareketleri azaldı dün geceden beri hareket etmiyor
[silindi] Tatlı bir şeyler yiyip solunuza yatın bebeğin hareketlerini dinleyin. Hiç hareket etmiyorsa doktora gidin. 2-3 saat bunu deneyin. Yoksa yalancı kasılmalardır.
Papatyam63 [silindi] yedim iki gündür çok azaldı sancimda vardı karnında bugünde hiç yok geceden beri
gozdekrks Papatyam63 23 hafta çok erken telaş yapmanız için 30 haftaya kadar günü gününü tutmaz her gun hareket bile etmez bazen sadece pit pit 1 2 kere hareket hissedersiniz kotu düşünmeyin
MinikDenizKizi Papatyam63 23 düzenli hareket beklemek için erken bir hafta gün içinde illaki oynayacaktır henüz küçük ama illa içim rahatlasın derseniz doktora gidin eminim bir şey yoktur ben o haftalarda bir iki gün hissetmezdim üst üste
[silindi] Papatyam63 o zaman bi doktora gitseniz iyi olur. Bebeğin hareketlerini hissetmiyorum derseniz devlette ki acilde de yardımcı olurlar ama durumunuz varsa özel bi yere gitmenizi tavsiye ederim
Guneyinannesi1 Papatyam63 tamam daha hemen git bekleme telaş yapma bisi yoktur uyuyordur inşallah minnak
gozdekrks Papatyam63 olsun ben 22 haftada yeni yeni hissettim canınızı sıkmayın her bebekte ayrı olabiliyor çikolata yiyip sola yatın bide telaş yaptıkça tansiyon cikiyor bu sefer daha riskli