Kbra_61_ ilknurd_98 Korkulacak hicbirsey yok inanın, o an o sancılar geldimi bir an önce doğursam diye bakıyorum 5 günlük daha bebeğim çok yeniyim😇
MinikDenizKizi ilknurd_98 Çatınız müsait değilse normal doğumu lütfen zorlamayın zaten doktorunuza sizin ve bebeğin sağlığı için uygun olanın sezeryan olduğunu söyler muhtemelen
KucukAnne538 ilknurd_98 herkesin acı eşiği farklı birde kendinizi kastıysanız canınız yanmıştır Ben normal doğum yaptım kendimi kastığım içim zorlandım sadece yoksa 2 saniyelik bişey ne kadar şiddetli acıtabilir 😚
ilknurd_98 MinikDenizKizi çatımın dar olduğunu falan söylemedi doktorum sadece canım çok yandı normal doğuramazsın gibi bir şey de demedi o yüzden merak ediyorum ne olacak diye 😥
MinikDenizKizi ilknurd_98 Söylemediyse siz kendinizi çok kasmışsınızdır belkide , gerilmişsinizdir ondan acımıştır
Kbra_61_ ilknurd_98 benimde canım çok yandı çok korkmuştum fakat neticede doğurdum çok şükür insan inanamıyor bile😂
ilknurd_98 KucukAnne538 psikolojik olarak acıdığının farkındayım ama garip bir şekilde o an kendimi rahat bırakamıyorum