Berrinkarabudak Kızlar 38+5 te doğum yaptım dünden beri sütüm yok 3 saatte bir sagiyorum yinede yok.bebegimde şuan yoğun bakımda biraz solunum sıkıntısı var yarın çıkacak inşallah. Emziremedim kizimi sutumde gelmedi üzülüyorum.varmi süt gelmesi için tavsiyeleriniz.
misirveannesi Berrinkarabudak canım süt sağma ve yağla masaj diyorlar kanalları açıyormus… diğer taraftan bol su içmen lazım. Moralini yüksek tut. Sütün gelmemesinin en büyük nedeni stres diyorlar
saideeeee Berrinkarabudak hurma yiyebilirsin rezene ve kimyon içebilirsin ama en önemlisi bol bol su içmek ve dinlenmek uyumak
Selin12- Berrinkarabudak canım bol bol sağ elbet gelicek stres yapma banyo yapabilirsen sıcak suyun altında göğüsune masaj yap birde boza iç ve bol bol su iç
Nurcanatila6 Berrinkarabudak kuru incir hurma ve aktardan karışım yaptır birebir gerçekten ben şimdi durduramiyorum akıp akıp gidiyor aktar rezene susam çörekotu daha bir sürü bitkilerden karışım yapıyor
Nurcanatila6 Berrinkarabudak arkadaşların dediği gibi sıcak bir duş ve sürekli sıcak havlu da koyabilirsin acicaktir
DamlaAli Berrinkarabudak benim iki tanıdığım yakın zamanda doğum yaptı. Biri sezaryen diğeri normal. Her ikisinin de türlü şey denemelerine rağmen 3.günde gelmeye başladı. Bu sırada da mecbur bebeğe mana verdiler ve ara sıra da kanallar açılsın diye emzirmeye çalıştılar. Yani sanırım çoğu kişide hemen şarıl şarıl süt gelmiyor. Tavsiyem mamayı deneyin en azından bebiş aç kalmasın
Minnakkurabiyeveannesi27 Berrinkarabudak kuzum bol bol dereotu ye rezene çayı iç ondan sonra bir de eczanelerde süt arttırıcı bitkisel çaylar var onlardan al iç kesinlikle iki güne kalmaz sütün gelir