CinyurunAnnesi Sinembaby sürekli olan bir kanama değil ara ara gelen lekelenme şeklinde bir kanamaydı bendeki ve 1 gün geldi çamurumsu gibi
elfkara Benim hafif pembe kan olarak geldi ağrım oldu tabi 1 gün önce ve o gün ben regl olcam galiba dedim meğer yerleşme kanamasiymis Beyaz iç çamaşırı giyin anlarsınız zaten renkten
Azra_Mom 1 haftaya yakın sürdü ama ilk günler sürekli geliyordu sonra hareket ettikçe sık geldiğini farkettim sürekli yattım doktora gidene kadar yattığım için çok azaldı günde bir defa filan leke gelmeye başladı sonra progestana başlayınca tamamen kesildi
Sinembaby Azra_Mom bugün 3. Günüm lekelenme de prostegana dün başladım ben. Umarım devam etmez. Bir de prosteganı sabah akşam şeklinde mi yoksa günde 1 defa mı kullanıyorsunuz ?
Azra_Mom Sinembaby sabah akşam kullanıyorum içinizi rahat tutun birkaç gün içinde geçecektir benim doktorum ne olur ne olmaz diye 3. Ayı doldurana kadar kullan dedi o yüzden devam ediyorum ama hiçbir sıkıntım yok şuan muhtemelen sizde bir süre kullanırsınız. Bu arada baş dönmesi yapıyor ilaç korkmayın içtikten yarım saat 1 saat içinde olabiliyor olduğunda uzanın kısa sürüyor zaten