tekmile_34 Erken doğumda hastane çantasında neler olmalıı bebek küveze alınınca neler lazım oluyor çok endişeleniyorum 🥺
Cigdemozcan tekmile_34 yeni doğum yaptım, bebeğim yoğun bakımda. Prematüre bez, bakım örtüsü bir şey daha vardı ama hatırlayamadım. Onun dışında kesinlikle süt sağma makinası, ve sütleri koymak için poşet alın.🌸
nazsimaova tekmile_34 ben bebis icin bisi yollamadm ilk zamanlar sonradan hastane depoaunda bez kalmamisti bez yolladm ve sut yolluyodum sagma makinasi ve sut poseti yeterli hastane bez veriodu ilk hafta tabu her hastane farklidir
Nuurylmz tekmile_34 biz 31+4 de dogum yaptim 5. Gun bugun kuvezde 1750 gram 48 cm dogdu. Pramature olduğu icin sadece bez mama islak mendil Bebek sampuanı Bebek vucut yagi Pisik kremi Sapka eldiven corap Sadece bunlari aldik daha varmi hatirlamiyorum ama en gerekli cocuga bunlar. Anne icinde kesinlikle elektirikli sut sagma cihazı sezeryandan sonra manuel iyi olmuyor kendini zorluyorsun elektrikli daha iyi Süt torbası Sezeryansa geniş ic camasırı Giyim icin elbise en rahati Gogusunu sıkmaması icin yarım atlet giymen penye daha rahat oluyor emzirme sutyeni yada normal sutyenden daha iyi Rezene cayı kesinlikle tavsiyem süt arttirici Aklima gelenler suan bunlar rabbim yardimciniz olsun🙏
Gulsahkayaa36 Bende bez ıslak mendil şampuan bebek masaj yagı burun spreyı ve vucut derecesi istediler onları gönderdik ve bir de şapka istediler onun dısında süt pompası ve süt poşeti kendinize alın o kadar