ballimlerr2123 36+2 haftalık hamileyim ilk defa bu gece 5 dkda bir çişe gidiyorum artık yatıp kalkmaktan ağlayacağım ve normalden farklı bebeğim karnımı patlatacakmış gibi sertleşiyor sürekli korkmalımıyım 😔
Mehtsp23 ballimlerr2123 normal canım artık bende 39,3 teyim sürekli lavabo ihtiyacım oluyor ama çok ta bişey olmuyor bebek baskı yapıyor korkma
esrabcr_ ballimlerr2123 Şuan sanki beni anlatmışsın 😂 Günlerimizde aynı sorunda aynı sürekli gidiyorum lavaboya artık gına geldi hayır bide o sıkışmaya rağmen fos çıkıyor ya daha da deli oluyorum 😂😂
ballimlerr2123 cinardefnemoms arada bir belimden sancılarım yokluyor hiç bu kadar sık tuvalete gitmemiştim karnım tepeme çıkacak sanki öyle hissiyatlarım var şaşkınım bugün Allah sizin de yardımcınız olsun çok zor geçiyor bu günler artık ☹️
cinardefnemoms ballimlerr2123 aminn canım benimde sürekli kasıklarım da ağrı uyku desen yok zar zor uyumaya çalışıyorum her gün başka bı şekilde yokluyor artik bizi bebek doğsun istiyorum ben bı an önce bide üstüne hasta oldum halsizim kemiklerim bile ağrıyo ağlayasim var çocuk gibi 🥺 inşallaahhh gecerde rahat bir uyku çekeriz
Tughanalpinannesii_ Merhaba nolur biliyorsanız cevaplayın az önce tuvalete kalkmistimm ve çamaşırımda koyu kahverengi kurumuş birşey vardı Nişan olabilir mi böyle kabuklasmis yara gibi aynı Post da açtım ama yazan olmadi hiç korkuyorum Haftama yeni girdim
ballimlerr2123 Tughanalpinannesii_ bende sizle aynı haftadayım ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok postunuzu gördüm fakat bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum nişanınız gelmişse bile bence panik yapmayın suyunuzun gelmiş olması daha önemli sancılarınızı takip edin sizin için daha yol gösterici olur
cinardefnemoms Tughanalpinannesii_ ikinci gebeliğim ama nişanla ilgili hiç bilgim yok canımm. Burda genelde nişan diyolar kahverengi sümüksü akıntiya ama yara gibi yazmışsın bilemedim o yüzden
esrabcr_ Tughanalpinannesii_ Bende de oldu bugün canım ve bi kaç gün öncede olmuştu bu ara oldu baya ara ara geliyor yani doktora gideceğim bakalım sebebi ne
ballimlerr2123 ilknurd_98 sabah sabah evde yapmadık iş bırakmadım yatamıyorum çünkü sürekli lavaboya gitmem gerekli lavabonun etraflarında geziyorum 😂 çok komik ve saçma bir durum yaşıyorum bu gece ilk kez
ballimlerr2123 cinardefnemoms rahat bir uyku çekme konusunda çok şüpheliyim doğum sonrası umarım söylediğin gibi olur çok isterim çünkü şuan bende uyuyamıyorum 😂 napacağız böyle bilmiyorum
ballimlerr2123 Mehtsp23 aslında normalde çok panik bir insan değilimdir son zamanlarda farklı durumlar yaşayacağımız konusuna kendimi hazırlamıştım da bir gecede bu kadar ne olmuş olabilir diye merak ettim açıkçası teşekkür ederim saolun ☺️
cinardefnemoms ballimlerr2123 ben şimdi için demiştim ama inşallah şanslı annelerden olursun canım ben oğlumda uykusuzluk çekmedim hiç uykucu bı bebekti inşallah kızım da öyle olur uyuyup çabucak büyüsün hepsi 😂♥️
ballimlerr2123 cinardefnemoms inşallah sağlıklı ve sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun hepimizi de rabbim bir avazda kurtarsın inşallah da gerisine katlanıcaz artık 🥰
cinardefnemoms ballimlerr2123 aminnn aminnn inşallaahhh sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler inşallaahhhh🤲🏼🤲🏼♥️♥️
ballimlerr2123 esrabcr_ yaaa evet bide öyle bi sorunsal Var gören sanır 5 Litre su içmişim öyle sıkışıyorum bi gidiyorum dediğin gibi fos şuan sende tekrar beni anlattın bu kelimenle 😂😂😂😂