Diloss_14 Benim gibi sürekli her gün kumpir veya haşlanmış patates isteyen var mı deli gibi canım cekiyor her gün yaaa
minikkoalammm Diloss_14 şu post başlıklarına biraz daha özenli olsanız …. Yemek istiyorm yada … canım çekiyor gibisinden isim koymak aşeren anneler açısından iyi olmaya biliyor. Örnek bir annemiz yorum yapmş vebal almak gibi birşey bu
Tubmavi Diloss_14 dün gece o kadar çok çekti ki ertesi gün okul var diye yapamadım. Bugün okuldan gelip direkt haşladım yedim 😍😍
Gizemgksnmz Diloss_14 ay resmen ben yatakta fırında patates hayal ediyordum tam eşimde saçmalama gecenin 5inde patatesmi yenir diyince yapamadım tabi ki
Kbrakrc Happymommy ben borcamda yapıyorum kolay oluyor internette borcamda kumpir tarifi yazınca çıkıyor tarifler bende yapcam ama her yeni haftaya girerken mutfakla arama dağlar giriyor sağolsun şu saat oldu uyuyamıyorum kusmaktan bulantıdan 🥴
okuyor Happymommy annem evde yapmıştı bana disardakinden hiçbir farkı olmadı. Patatesi önce yağlı kağıda sonra alüminyum folyoya sardık fırına attık.
Diloss_14 minikkoalammm patates çok yararlı birşey yapıp yemesine vesile olduğum için sevindim suan ne var Kİ bunda hepimizin evinde patates kaşar tereyağ ve iç malzemesi ne varsa yapılır abartmayın bu kadar isterseniz
Zeyzeyu19 Valla gecen haftaya kadar nerdeyse sabah aksam patates yedim kızartma hasşama fırında vs her türlü ama bıraktım nişasta cok kilo yapıyor ınsanda
minikkoalammm Diloss_14 sizde olabilir belki evinde olmayan olabilir insanlrn evinin içindeki malzemeyi nerden biliyorsunuz zor birşey değil hanımefendi ……cnm istedi yda yemek içerir yazmak birde dalga geçer gibi yemesine vesile olduysam sevindim diyorsnz yediğini nerden biliyorsnz anlamıyorm kadın kadına bu düşüncesizliği yapıyor gerçektn bu çağın cıkı çıktı düşüncesizlk başka birşey değil günah diye birşey vr bu tarz bir post ilk defa açılmıyor o kdr anne adayımız vr yemek içerir yada konu başlığında isim vermeden soruyorlar bi düşünün neden isim vermeden soruyorlar
2105_iyiki kesinlikle ben ki hamilelikten önce pek aram, yoktu 5ayımdayım sürekli haşlama kızartma kumpir patatrsli gözleme patatesli pişi bunları istiyor canım ilk 4 ay patates hşlama yedm mide bulantmda oldgndan hala devam patates patates
Diloss_14 2105_iyiki ya ben şeyden sormak istedim aslında mesela karbonhidrat eksikliğinden falan mı sürekli istiyorum herşey geçici oluyor ama patates hep aklımda ağzım sulanıyor resmen çok tugaf
2105_iyiki Diloss_14 bilmiyorum ki olabilir ama bnce ondan degil hamilelikte plabiliyormuş duyduguma göre bi besinden nasıl uzaklaşıp tiksinebiliyoken bazı besinlerede böyke olabiliyomuş
Dae Diloss_14 benn sanki en lezzetli şeyi yiyor gibiydim sabah öğlen akşam bikmadan yedim ama kestim artık yemiyorum :)