Kaderkk Kahverengi sümüksü lekelenme ve kasıklarda sabit bir ağrı? Sizce neden olur 36+0 haftam buarada
cinardefnemoms Kaderkk aklıma nişan geldi ama tamda emin değilim canım burda yazılanlardan yola çıkarak dedim. Başıma hiç gelmedi ikinci gebeliğim ilkinde direk suyum gelmişti
Lavantakokusu Kaderkk nişan olabilir, bildiğim kafarıylakahverengi veya pembe sümüksü bir yapıda oluyor, sancınız ne durumda eğer çok kötü hissediyorsanız acile gidin derim
Kaderkk Happymommy evet bende ilk acaba mı dedim ama hem azdı miktar hemde akşamdan alttan muayene olmuştum bilemedim neden?
Kaderkk cinardefnemoms ya ama öyle parmak uzunluğunda falan değildi bide akşamdan alttan muayene ettiler acilde o etkiler miki
cinardefnemoms Kaderkk bazılarini etkiliyo evet geçenlerde bı post görmüştüm Dr demiş kanama olabilir gibisinden etki etmiş olabilir canım
Kaderkk Lavantakokusu sancım sürekli bı ağrı tarzında sanki kasıklarım yara gibi dün nst de çıkmadı sancı
Happymommy Kaderkk bence her ihtimala yarin doktorunuza danisin, o daha iyi bilir.36-ci haftada nisan olmasi ihtimali yuksek
cinardefnemoms Kaderkk bı post daha açılmış nişanı sormuş bı arkadaş kahverengi sümüksü akıntı yazanda olmuş canım bence senin ki nişan sağlıkla gelsin inşallah 🥰