Deryy İlk hamileliğimde kızım olcağını görmüştüm böyle bembeyaZ bi zıbın üzerinde birden pembe bir çiçek belirmişti ikinci gebeliğim pamuk gibi bir bebek gördüm bembeyaz bi zıbın giymiş örgü bi şapka vardı rengi mavi ama dha cinsiyetimizi öğrenemedik 🌸
Elfgrcn Deryy bende kız olacağını görmüştüm gerçekten kızımız olacak😇 geçen akşamlarda da mis gibi kokan çiçek bahçesinde koşan yeşil gözlü beyaz tenli kız çocuğu gördüm isim olarak seslendim bana baktı el salladı 🥲 şimdi o ismi koyucaz nasipse
elifinilki27 Deryy Bende cinsiyeti bilmeden önce erkek görmüştüm ve erkek olucak yavrum sonrasında rüyamda adını da gördüm o ismi ve yanına bir isim daha koyucaz inşallah
Lavantakokusu Deryy defalarca gördüm emzirdim, başından beri oğlum olacağını hissediyordum rüyalarımda da hep erkek görüyordum bende 😌
tazeannecik1 Deryy Bende erkek gördüm ve oğlum olacak ☺️ Hatta ismini bile rüyadan ilham alarak koydum😍
Meryemcelikaliyeva startown evettt vallah bazen cidden karnımı kesib alasım geliyor 🙈🙈🙈saglıklı gelsınler inşallah hepimizin ki 🐣🐣🐣
Meryemcelikaliyeva Deryy inşallah sağlıklı gelsin🙏🏼 Ben ilk gebe olduğumuda rüyamda görmüştüm kızım oluyordu her kes erkek olucak dedi hep inatla kız dedım ultrason bile ilk erkek dedi sonra kız dediler 🥰🥰🥰
Elfgrcn Deryy yaa ne güzel ilk zamanlarınızdasınız. Ben sona yaklaştım artık Allah nasip ederse tabi😇
3mlek2bebkannesi Ben vefat eden bebegimle oğlumda görmüştüm ama bu gebeliğimde sürekli yemek görüyorum en son dün etli nohut yiyodum akşam menüsü rüyadn halloluyo 🤣🤣 çok güzel bi duygu bebegini kucaklamk rüyada insan tüm gün etkisinde kalıyo.
Deryy 3mlek2bebkannesi başınız sağolsun 🙏 Bnde sabh kalkıp akşma kdr ne yesem die düşünüyorum Hergün bugün ne yemk yapcam yeağğ derdim şind yemkten bşka işim yk 😅
3mlek2bebkannesi Deryy çok sağol 😔 ben akşam yemek yerken sabah kahvaltıyı hazırlıyorum kafamda normalde yemege hiç düşkün degildim ama ilginç bi şekilde mutfaktan çıkamıyorum
elifinilki27 Deryy kesinlikle öyle eşimde Allah razı olsun itiraz etmedi adına o da kendi istediği ismi yanına koydu iki ismi olsun istiyordum zaten iyi oldu yani ☺️
elifinilki27 Deryy İnşallah sizde görürsünüz canım ben çok isim araştırdım rüyamda gördüğüm ismi de hiçbir yerde görmedim duymadım bu zamana kadar sonra bi baktım rüyamda öyle bi isim görünce şok oldum 😁