Avukat_Anne burcin2021 ben de araştırdım karnımdan geldiğini hissediyordum bir doktor bebeğin hareket ettikçe bebeğin eklemlerinden geldiğini söylemiş yani bizim gerilirkeh bir yerimizin kıtlaması gibi 😇😂
Aslitemiz Avukat_Anne benim Minnoşum çok hıçkırıyor özellikle geceleri 🤩 ikinci kızımda çok hıçkırırdı Bazen rahatsız bile olurdum uyutmazdi beni Doğdu odaya geldim hemen emzirdim memeyi hemen tuttu yavrum 2bucuk yaşına kadarda severek emdi ilk kızımda ilk gebelik olduğu için bilemiyordum da ikinci ve Üçüncüde baya tecrübelendim inşallah 28 gün sonra bebişim emer 🤗🤲
Avukat_Anne Aslitemiz baya kişi bunu dediğine göre çok hıçkıran hemen emer ve emmeyi sever tezi tutuyor sanırım 😂
Anemoniasp Avukat_Anne Akciğerleri gelişiyor hıçkırarak beslenmeyle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum.
Nurciv Avukat_Anne oy Kurban olurum yaaa nasil tatlidir 😍 ben daha 15 haftaligim . Insallah Senin haftalarigörürüz bizde😍🤲🏻
blueberyy00 Avukat_Anne hıçkırık sanırım emme refleksi ile alakalı birşeydi sanırım belki emme refleksi çok iyi geliştiği için mi oraya bağlantılı oldu acaba çok anlayamadım
Avukat_Anne blueberyy00 bugün doktor randevum vardı ona sordum çok iyi hıçkırması emme refleksi iyi olur ve keyfi yerinde demektir dedi😇😍
Aryasmom Moralinizi bozmayayım ama bence ilgisi yok çünkü ilk çocuğum çok hıçkırıyordu ama doğunca memeyi zorla emzirdik, 7 yaşında hala da iştahsız..
mekutlu12 Avukat_Anne Bugünkü bilgilendirme kısmında bu yazıyordu benim de yeni öğrenmiş oldum ☺️ Benimki de çok hıçkırıyo bugün sanırım 3 kez ayrı zamanlara hıçkırığı başladı. İnşallah güzelce emer doğduğunda 🙏🏻
Minik1Civciv mekutlu12 nasıl anlıyorsunuz inşallah benim bebişim de hıçkırır ilk gebeliğim dört gözle cinsiyetini ve hareket etmesini bekliyorum 9+6 yım ♥️
Tughanalpinannesii_ Buket_dadas nabız gibi atıyor ard arda o zaman hıçkıriyor oluyor tekme gibi değil daha hafif bir atma.
Tughanalpinannesii_ Buket_dadas daha çok Uluzandığında dinlendiğinde hissedebilirsin hareketlerini gün içinde hareket halindeyken anlaşılmayabilir
Tughanalpinannesii_ Buket_dadas hee şimdi hıçkırmiyordur. 34 te galiba başlamisti. hissedersin muhakkak hickirinca. Kafana takma bir sorun yok 😇
mekutlu12 Minik1Civciv kalp atışı gibi ritmik düzenli atmalar oluyo ve uzun sürüyo bazen 10 15 dk falan sürekli karında nabız gibi hissediliyo. Su yutmaya başladıktan sonra hıçkırıkları da başlıyo. İnanın zamanın nasıl geçtiğini anlamadan o günlere geliyosunuz 🥰