Kızlar bugün 3te yatışım yapıldı. Planlıydı zaten 3.20 gibi ameliyathaneye alındım, genel istemiştim ama asansörde ebe spinal al bence dedi. Bende öyle karar verdim ☺️ Spinalden korkmayın iğne çok acıtmıyor ama iğne yapacağı pozisyonu ayarlarken anestezi uzmanı biraz ağrı oluyor vücutta ama zaten hemen geçiyor sonracığıma beni kesmişler ben hala ne zaman kesecekler diye soruyorum sonra kızımın ağlama seslerini duydum 15.49da dünyaya geldi miniğim ☺️❤️ O benim mi yaaa dedim 🥲 sonra ağlamaya başladı sildiler temizleyip verdiler bana öptüm kokladım bebek odasına götürdüler kontrollerini yaptılar benim o arada dikiş işlemleri yapıldı bi ara midem bulandı sakinleştirici yaptılar sonra bebek gibi oldum odama geçtim kızım da geldi emzirdim çok şükür hemen sütüm geldi bi göğsümden gelmedi sonra bebek hemşiresi çekti şırıngayla şıktı geldi ordan da çok şükür miniğimi sağ Salim kucağına aldım rabbim herkese nasip etsin inşallah ♥️ Sonda konusundan korkuyordum sadece şırıngayla idrar torbasında kalam idrarı çektiler sanırım o yüzden acıdı çıkarırken pıt diye çektiler sonra yürüdüm biraz dikişlerim acıdı tabi 🥲
Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz💜