18_kuzey Selam hanımlar nstye 33. Haftamda yani yarın ilk defa gireceğim,biraz korkularım var bilmediğim için,var mı giren deneyen annelerimiz☺️
yildizz13 18_kuzey ben de yarın 3. Nst ye gircem korkmana hiç gerek yok canım 2 tane yuvarlak aparat gibi birşeyi karnına bağlıyorlar hem bebeğin kalp atışı hareketini duyuyorsun hemde sancinı görüyorsun. 🥰
cckzylcn_21 18_kuzey hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına Korkulacak bisey yok cnm bebeğinin hareketlerini kalp atışını ve senin sancılarının ne boyutta olduğuna bakılacak ve bu ışlem yaklaşık 30 dakika kadar sürüyor
Cagla-91 18_kuzey karnına bi jel sürüyorlar biseyler bağlıyorlar 12 dk sürmüştü benim ilk yaptıklarında 😀 yarın bidaha giricemxbakalim
Merwenursaka Bende iki kere girdim şuan 37+3 um yatıyorsun cihazın iki ultrason başlığı var ikisinide yerlestiriyorlar karnına 15 20 dj sürüyor rahat bişey 👍🤗
Hst_sena Merhaba ben 3. Kez girdim bugün. Korkulacak hiçbir şey yok. İki aparatı karna tutturuyorlar. Biri bebeğin kalp atışını diğeri de kasılmayı ölçüyor.20 dk sürüyor. Acı vs. hissedilmiyor.
Ergvn 18_kuzey benim bugün kontrolüm vardı. 33+4. Ama nst almadılar ve doktor hiçbir şey söylemedi bunla ilgili. 1 ay sonraya gün verdi yine. Ben inşallah doğum çok geckmez aralıkk sonu vs gelse keşke dedim. Gününü bile aşabilir dedi ilk doğumlar gec oluyormuş. Ne alaka yahu🙄
Sumeyyeee 18_kuzey nst de hiç bişey yok merak etmeyin sancı ve kalp atışlarına bakılıyor benim doktorum 45dk bakıyor beklemek sıkıyor bazen o kadar
Ayaz2016alya2022 18_kuzey korkulacak bısey yok bende yarın girecem 32 haftalıgım bende uzanıyorsun karnına bır yuvarlak halka seklınde bısey ındırıyırlsr onla bebegın kalp atışları duyuluyor
Ergvn Sumeyyeee bilmiyorum kontrolde inceledi uzun uzun her sey normal dedi. Gerek mi duyulmadı artık bilmiyorum
Saadet14 18_kuzey Sana tavsiyem tok git ve cikolata ye ben ilk girdim bebek uyuyormus oksur dedi oksurdum ama uyanmadi sonra cikolata ye gel yeniden alcaz dedi yedim uyandi ve sonuc verdi. Bebek uyanik olmasi lazim ultrason gibi dusun jel surup 2 yuvarlak alet takip 20 dk bekletiyorlar. Kalp atisini veya o an tekmelerse hemen duyuyorsun o aletten
Sedefavc 18_kuzey iki tane ses dalgasiyla çalışan alet biri bebeğin kalp atışlarını bir diğeri sancı kasilmayi ölçen. Uzaniyosunuz onu takıyorlar 10-15dk bekliyosun okadar