31Ay-gl M06 bulantı çok şükür olmadı ama yanma felaket bende var miydem sanki dısarıya cıkıyor kaynıyor gibi
Imasleeper 31Ay-gl valla ben ilaca milaca karşı değilim yoksa hasta gibi yataktan çıkamıyorum. Gece iki tane prilam yuvarlayıp midem yandığından gaviscon içiyorum napim böyle 9 ay nasıl geçecek yoksa
31Ay-gl Imasleeper canımsın benim ya Allahım şifa versin haklısın ama bol sıvı tüket ilacların arkasına bebek etkilenmesin valla dogru diyorsun ben hele gece kalkıyorum oturup aglıycam nerdeyse miyde yanmasından
31Ay-gl M06 en önemlisi inan su dikkat et canım benim ben günde 3 litre tüketiyorum çünkü idrar yolumda enfeksiyon varmış
Imasleeper 31Ay-gl Allah tez elden sana da şifa versin canım 🥰 ama kulak ver dediğime gaviscon öyle çok zararlı bi şurup değil yani. Nice hamile arkadaşımız var zofere kadar kullanıyor gariplerim öyle fenalar. Kendine eziyet etme derim 🥲
Eusluu 31Ay-gl ilaca karşıysan mecbur çekiceksin canım çünkü süt havuç filan bunlar hikaye yani öyle az bişe iyi geliyor o kadar gaviscon şurup kullanıyorum kullanmadan önce ne denesem öyle kesmedi ya çekicen ya kullancan ilacı 🤷♀️
31Ay-gl Eusluu valla canım her çeşit inan çekiyoz keske miydeden bitse gece dönemiyom sabah kalkamıyorum😂herşeyimiz sorunlu gebelikte
31Ay-gl Imasleeper haklısın valla canım kontrolüm yaklastı direk doktora diycem yazsın inan yoksa cekilmiyor hergün geve oturuyorum😂 aynı put gibi
Imasleeper 31Ay-gl ahahah ama gavisconu içincede öyle geğiriyosun ki eşin ne der bilemiyorum benim ki dayılara benzedin aynı tesbihin eksik diye dalga geçiyordu 😂
31Ay-gl Imasleeper eşim çok şükür burda deil😂😂😂 burdada olsa yani insan anlayısla karsılasın bu çocugu tek ben yapmadım oda destek olsun bazı hallerime napalım 😂
herhangibirkullanici Mide diye yazılır miyde değil. Görünce düzelteyim dedim, zaten herkes ne işe yarıyorsa onu yazmış, Rabbim şifa versin 🎈 Hayırlı geceler.
11Melek 31Ay-gl sabah aç karnına nexium içiyorum eğer gün içinde yine rahatsız olursam yemeklerden sonra gaviscon içiyorum
Laleozkan_09 31Ay-gl özellikle geceleri asla uyuyamazdım. Dolaba gidip yoğurt kaşıklardım çok iyi gelirdi. Ilık sütte aynı şekilde Salatalık, havuç iyi gelir. Ama en iyi çözüm çuruplar var. Doktoruna danış sana uygun şurubu verir ve bebeğe hiç bir zararı yok zaten onların.