Seraph Hicret44 canım cinsel ilişki sonrası kanamam oldu hastaneye gittik biraz sancı ve açılma başlangıcı olmuş neyse alttan muayene etti ebe kan gibi su boşaldı o nedir ? Plasenta ayrılmamış 5 gün oldu hala sıkıntımız sancımız ve yeniden kanamamız olmadı bebeğin hareketleri de normal sadece az az çamur gibi kan geliyor iki damla neden ? Sence yeniden doktora gitmeli miyim ? 36.haftalığız
Kubbeyt Hicret44 hayırlı akşamlar 19+3 haftalık gebeyim arada bebegimin hareketlerini hissediyidum lakin 1 haftadır hissedemiyorum sebebi ne olabilir ? Bi de gece yüz üstü yatma isteği oluyo istemsizce yatıyorum zararı olur mu ?
Dilek19 Hicret44 merhaba öncellikle benim 1 sorum olucaktı ben şimdi gebeliğimi öğrendiğimde reglim 2 gün gecikmişti tahminen 1 de olabilir bhcg 45,5 çıktı 2 gün sonra 92,84 iki gün sonra 4+3 te 203,5 çıktı sizce tekrar yaptırmama gerek var mı
RmeysaAkba Hicret44 merhaba😊 bn 38+4 üm bugün doktor başını tam ölçemiyorum iyice yerleşmiş dedi nstde sancım çıkmadı acaba çok daha beklermiyiz 2 hafta önce 3500 dü bu hafta 3600 çıktı kilosu ama tam ölçemiyorum dedi yani kilolu bi bebek bekliyoruz ve kilo yüzünden sezeyan olmaktan endişe duyuyorum
Meltem19 Hicret44 hayırlı dogumlar☺️Ben 3 bucuk ay once normal dogum yaptım ama hala egıldıgımde çömelınce vs agrım oluyor nedendır bi fıkrınız varmı?
Meltem19 DenizD benım dogumdan 3gun once gelmeye baslamıstı 3gun sonra dogum yaptım sanırım nişan o slıme gibi bişeydi😂
ilaydabaykara Bnm bebeğimde 34 haftalık ama kafası üç hafta öndeymiş doktorun sezeryan gibi görünüyo dedi sizce bu saatten sonra normale dönme şansı varmı daha önce böyle bi hastanız oldumu
Dilekcelik Sevdaaa sezeryanden sonra normel dogum soz konusu bile degil canim arkadasim sordu doktora malesef ilk sezeryan oldugu icin 2. Bebegide sezeryanle oldu cok sukur benim 4 yasinda kizim var normeldi simdi 6 haftalik olduk buda normwl gelir
Dilekcelik Hicret44 sezeryandan 5 sene sonra normel dogum olabiliyormu ben mi yanlis anladim doktor soz kinusu bile degil demisti de
Gekon1710 Hicret44 merhaba 😊 yaklaşık nir haftadır sancılarım var nst de de çıkıyor ama düzene girmiyor bi türlü dün 10 dk da birdi şuan tekrar düzensizleşti nasıl düzene sokabilirim
Zeynepmavis Hicret44 40.haftadayim ben 3.780gr agrim yok doktorum normal dogum icin bekleyelim dedi ama kilosunu ogrenince sezeryana karar verdik eger bebegin gelmesini beklersek 4kiloyu bulur ve dogum esnasinda rahmin patlar dedi sezeryana karar verdik dogru mu yapmisim. Çevremdekiler doktor kesildi basima bekleseydin keske sezeryani kabul etmeseydin diyip duruyolar aklim karisti
Kbrmrt Hicret44 Sağol canım. Benim çatım normal doğuma uygunmuş. 37 haftalığım. Bebeğimin kafa çapı şu an 9.40. Doktor kendisi erken gelmezse gününü geçirirse sezeryan olursun dedi. Gerçekten kafa 10 cm geçerse normal doğum olmuyor mu?
Akcasedanur Hicret44 merhaba ☺️ 37+2 haftalık hamileyim iki gündür bebeğim çok hareketli ve bir saat arayla kasıklarımda sancı oluyo arada belime vuruyo hemen doktora gitmek istemedim acaba normal mi bu sancılar ve bebeğimin hareketleri doğumun habercisi olabilir mi ? 🤔
Sdkml Hicret44 merhaba ben 31+3 günlük gebeyim nidicard kullanıyorum erken doğum riskim var 4 saatte bir içiyordum doktorumun bilgisiyle sonra 5 saate çıkardım dün 6 saatte bir almaya başlamıştım sabah bi baktım kahverengi lekeler gelmeye başladı 4 saatte içmeye başladım tekrar şimdilik Yok ama önemli bi durummudur
eljid Hicret44 ya iyi günler premature annesiyim ve 49 gün hastanede kaldık ewimizdryz çok sukur ama bebeğim çok ıkınıo gazı çok ne yapmalym
Aysi İyi akşamlar ben 39/2 bugun kontrolum wardı doktor dedi 2 sm acılma war, sonra kanama geldi ama çok az şu an kanamam yok dogum sizce nezaman olur
superrmomy Ben 29 ekimde kanda gebe olduğumu öğrendim 124 çıktı 3 gun sonra yani Perşembe gunu degerim 212 oldu bugün tekrar bakıldı ve 214 çıktı degerimin artma şansı var mi yada dusukle mi sonuclanir
Haticeozturk Hicret44 sezeryan sonrası pis kanı temzilemek için aşağıdan kontrol edip işlem yapıyormusunuz