Yas35 Hicret44 kasılma nasıl bişey? 33+5 haftalığım bebeğin bazı hareketlerinde karnım kasılıyor ve vajinaya doğru bası hissediyorum. Bunlar kasılma mı? Doktor kasılma olursa ara demişti Ama emin olamıyorum. Hereksiz de aramak istemiyorum.
aesma Poncikbitanne bende senin gibiyim hastanede tansiyon nabız fırlıyor bu yüzden sezeryandan yanayım :(
SrpCiveKl Hicret44 merhabalar ben 29+4 haftalığım ve normalde bebeğin hareketleri bu haftalarda daha sert olur diyorlar ama benim ki çok sert değil ama hareketlerini sertleşmelerini hissesi bu normal mi ve bebeğin suyunun sızması nasıl bişey benim iç çamaşırım ıslanıyor sonra ıslanan yer beyazlıyor bu bebeğin sıvıısı mı acaba
Hicret44 SrpCiveKl o akıntıdır canim tabi gormek gerek.bebekten bebege hareetler degisebilir gun icerisinde say hareketlerini canm
Peony Canım bir soru daha merakımdan. 😂 İdrar tahlilimde sadeve epitel değerim 11 çıktı. Referans aralığı 0-5 gözüküyor. Ne sorunudur tahminen bu?
Asliiiii Hicret44 ebe hanım mrb 😊 cok merak ediyorum bi soruyu bakın her gittiğimde bi hafta veya iki hafta geri söylüyo Dr um psikolojim bozuldu mesela gittim 25 dedi ona göre bu uygulamada da geri aldım buna göre bidahaki gitmem 32 mesela bana diyo ki 29 bitmiş 30 basta dediki dogum 15 Eylül şimdi 30 diyo kafam cok karıstı
Minikmucizem1 Hicret44 5 gün önce gece tuvaleti mi yaparken 4 5 Damlâ pembe kan geldi snra sabahına belden giren kasıga vuran sancı oldu 5 dakka falan sürdü geçti arada yine girdi acile gittim nstde 68 lerdeydi sancı 20 indi geri çıktı snra hiç açılmam da yoktu açılma nezaman olur acaba 39+3 um suan
Mervesya Hicret44 26 haftalık hamileyim adet sancısı gibi agrı ve arada genıtal bölgeye baskı olusuyor normal mi
aysezufermiray Hicret44 sancım var sabahtan beri ama düzenli değildi yürüyüşe çıktım karnım semsert oldu bacaklarım kitlendi kaldı zor yürüdüm şu an hem adet sancısı hem bel ağrısı var bacaklarıma vuruyor belimden Doğum sancısı olabilir mi 38+5 im
Zynpc Sata göre 28+5 haftalığım ama ultrason da 2 buçuk hafta büyük göründü ve suyuda fazla görünüyor 285 mm imiş şeker yüklemesi normal çıkmıştı 116 tekrar açlık tokluk şekerini bakıldı onlarda normal çıktı 2 hafta sonra kontrol dedi doktor sizcw Suyum normale dönermi bir de erken doğum olurmu çok korkuyorum