okwestt miniginannesi3 bugün 38+0 oldun Cumartesi gitmiştim 2900 dü bi önceki Cumartesi de 2800 dü 36. Haftada yani ama benim ki iri bi benek değilmiş normal dedi kilosuna 🤷🏼♀️
Deletedmom54555 Durunbigeldim maşallah Allah bağışlasın 🧿 insan burdaki kiloları görünce biraz üzülüyor ama napalım sağlıklı olsun da 🤗
Tughanalpinannesii_ okwestt haftada 100 gram mi almış ben bu ara iştahsızim çok yiyemiyorum geçen hafta 2700 du Perşembe kontrol var kaç oldu bilmiyorum 36 ya girdim bugün
Rainbow0126 betuss5 minik iri olmayan bir bebektir sizinki. Bence küçük bebek çok daha iyi doğum kolaylığı sağlıyor. Benim bebeğim de 32. Haftada 1 kilo 970 gram ama bizde erken doğum riski tekrar başladığından dolayı biraz daha kilo alsın diye dua ediyorum ☺️
hanifeumit miniginannesi3 35 haftalıkken 3200 kiloydu şuan bilmiyorum 36+2 günlüğüz 6 Aralık’ta kntrolumuz var oğlumla boyu da 52 di
Mom3834 miniginannesi3 doktorunuz iyi dediği müddetçe takılmayın, hepimizin genetiği farklı. 35+4 te gitmiştim kızım 50 cm 2800 dü simdi noldu bilmiyorum ama her söyledigi kilodan sonra sizce iyi mi diyorum iyi diyorsa hiccc endiselenmeyin