Gizemkocar Dlkakz bu konuda ögunleri duzgun yapmak bol su icmek ve karbonhidrat şeker dengesini korumak önemli her öğün azar azar da olsa doyurucu seyler yersenz ve bir gebelik diyeti şeklinde gidersenz bebeginiz kilo alir siz normal bir kilo ile hamilelige devam edebilirsinz
tazeannecik1 Kgksdkgk65 Bende çok seviyorum yaa ama bana öyle dedi maalesef bebek iri şekerli meyveler yemek yok dedi bende bi mandalina portakal falan yiyorum dedim aa olmaz mandalina yok haftada iki en fazla dedi 🤷🏽♀️
poyraz_5652_ Dlkakz Biz 38+6 olduk toplamda 6 buçuk kilo almışım bebeğim de 3 400 olmuş ben hiç almadım sanırım kalan 3 kilo bebeğin suyu plsentası ödem falan herhalde 😊
Sweetbabyy Dlkakz 17 haftalığım 57,5 hamile kaldım şuanda 60 kg görüyorum 2,5 kg almışım moralim çok bozuk hiç 60 kg olmamıştım ama yiyorum çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca halsizleşiyorum miğdem bulanıyor😢
Melekarzu 2 aydır yatıyordum erken doğum riskim var diye. Dr artık 30 dk yürüyüş dedi yarın başlayacağım İnşallah hava iyi olursa
Gzm23 Aneebebek kaşar ceviz elma falan ye alırsın valla canım Benim ideal kilom 53 üstü bende kötü oluyor 53ü geçersem basenlerime gidiyor kilo üst ince alt kalın çirkin Duruyor
Aneebebek Gzm23 yaa anladım tabi belli bir yere gidince kilo olmuyor hayırlısı valla çocuğumuzun kilosu sağlığı yerinde olsunda düzelir hersey 💐 ona odaklanaljm simdiii
Gzm23 EsengulC valla canım senin kilo alcak ne vaktin var nede yeme koşulun valla çok iyi bu şekilde de olsa dengede Duruyor
Nesra Dlkakz önden gittiğimiz için 29. Haftaya girmek üzereyiz 8 kilo aldım ama çok fazla şişim ve ödemliyim asla ayaklarımın şişi inmiyor😭
Ayseinann 34 14 kilo aldım fakat bebeğimde gelişim geriliği var neler önerirsiniz bugün gittim hastaneye bebek 1780 Gr dediler😭