Aylinulu Dlkakz 29 haftaligim. 10kilo aldim. 46kiloydum 56 kiloyum ben halimden memnunum kilo alamayan biri olarak 😅
Kubrabasar Dlkakz 34+6 haftadayız 16 kilo aldım 😅 kızım da 38+6 da doğum için giderken sadece 8 kilo almıştım 🤷🏼♀️
Kkbbra Sdadmrbas benımdeei boyum 175 59 kg ile kaldım ama doktor her gidişte 2,3 kg aldığımı görünce kızıyor 😬 tatlı ve aburcubur yemediğim halde
Aneebebek Sdadmrbas hadi ya bende 1,70 49 ile başladım :)) kaça kadar normal acaba kilo alimim suan 52 yim 18 haftalık
Sdadmrbas Aneebebek canım ben 4.Ayıma kadar yani 15 16 hafta gibiyken 6 kg almıştım. Başlarda bi anda şiştim. Şimdi ayda 1 kg gibi alıyorum bence normal:)
ikizlerimibeklerken- 26+3 te -2 kilo ile yola devam 😌 Şükür herşeyin yolunda oldugunu söyledi doktorum, bebegimin kilosu da haftasına göre ilerideymiş 🙏🏻
tazeannecik1 Annesininbalii Hayır yaptırmadım,5 günlük şeker takibi yaptım onlarda normal çıktı doktor sıkıntı yok dedi
Derya_alban 33+4 11 kg aldım 😊😊 yola devam daha alırm ama erken dogum yapcam ikiz annesi oldugum için 2 haftaya dogurabilirm