Annesininbalii Dlkakz 24hafta 7kilo aldım ,bende kendimi durduramıyordum,gebelik şekeri çıktı mecburen durdurmak zorunda kaldım 😔😔😔
Nuraykk hamisanne_63 aaa ne güzel nasıl yaptınız. Bazen fena iştahım açılıyor ama çok kılo almak istemiyorum boyum cok uzun değil. Adile naşite benzerim diye ☺
tazeannecik1 Annesininbalii Hayır yaptırmadım,5 günlük şeker takibi yaptım onlarda normal çıktı doktor sıkıntı yok dedi
hamisanne_63 Nuraykk iştahım hiç yok bu haftaya kadar hep bulantılarla geçti günlerim ne yediysem çıkardım hep o yüzden cok almadım sanırım 🤷🏼♀️
Linakent Dlkakz 23+6 ben 12 kilo aldım kızlar hamile kaldığımda 43 kiloydum normal kilomun çok altındaydım şuan normal kiloda olduğumu söylüyor doktorum 🥲
OzlemmAy22 Dlkakz 18+5teyiz 4 kilo aldımm ama bunun 2 kilosunu iki haftada almıştım 🥲 dikkat ediyorum şuan da
Sdadmrbas Kkbbra hamile kalmadan önceki kilo da önemliymiş. Ben 55 dim 170 boyum. Yani 16 17 kgye kadar benimki normalmiş. Tabi tartıya çıkınca normalliği kalmıyor o ayrı :D
Kkbbra Sdadmrbas benımdeei boyum 175 59 kg ile kaldım ama doktor her gidişte 2,3 kg aldığımı görünce kızıyor 😬 tatlı ve aburcubur yemediğim halde
Aneebebek Sdadmrbas hadi ya bende 1,70 49 ile başladım :)) kaça kadar normal acaba kilo alimim suan 52 yim 18 haftalık