Gzm23 Aneebebek 1.57 boyum kilom da 49 du hamile kalınca şimdi 51 kilo oldum ama Sen boyuna göre zayıfsın canım kilo alamıyor musun Sen peki?
Aneebebek Gzm23 Duzensiz yemek yiyordum öncesinde o yüzden almiyordum Şu an iştahım açıldı ama midem çok sisiyo rahatsız oluyorum Bu yüzden az yemeye başladım Kilo alımı yavaşlayacak diye düşünüyorum Aynen ben boyuma göre zayıfım :) Kalıcı kilo alsam çok güzel olur
Aneebebek Gzm23 Bence iyisin 60′a kadar yolun var senin Benim idealim 70 kilo :))) nasıl alırım hiç bilmiyorum o kadar
Gzm23 Aneebebek kaşar ceviz elma falan ye alırsın valla canım Benim ideal kilom 53 üstü bende kötü oluyor 53ü geçersem basenlerime gidiyor kilo üst ince alt kalın çirkin Duruyor
Rojiinnn 11 haftalığı 6 kilo verdim 🥺 meyve dışında bi şey yiyemiyorum bi an önce geçsin şu bulantılarım 100 kg alayım sorun değil
Hilal56 Denzk Allah yardımcınız olsun yaşamayan bilemez gerçekten cok zor bir durum :( ben 1 ay hic yiyemedim simde de sürekli bulanıyor yesem de
Denzk Hilal56 ben şuan 12+2 yim geçen hafta çok zor geçti bu hafta daha iyiyim midem bulanmıyor ve yavaş yavaş yemeye başladım sizinde 12 haftayı döndükten sonra inş geçer
serpilanne Dlkakz selam 10+3 günlüğüz ama benim kanamam oldu ilk gün 5 dakikalık kanama sonra kahverengi gelmeye başladı korktum sizde de oldu mu ?
serpilanne selam 10+3 günlüğüz ama benim kanamam oldu ilk gün 5 dakikalık kanama sonra kahverengi gelmeye başladı korktum sizde de oldu mu ? Yardım edin korkuyorum çünkü 😔
Kilaflarinmucizesi 16+0 4 kg aldım ama 1 ay kanamadan sebep düşük tehlikem vardı o yüzden 4 kg aldım. Son 1 aydır işe geri döndüm hiç kg almadım
1tek-1cift Dlkakz ayyy rekor bence bende 24+3 haftalık 12 kilo aldım ikizlerim olacak nasipse o yüzden avutuyorum kendimi 🙏😍