K_k1905 Bebekisteyenn bana orası tavsiye etmediler yorumlar da kötüydü ecomarı tavsiye ederim size bende orda çektirdim cevrem de. Detaylı çekiyorlar gerçekten
Parla Bebekisteyenn ilk gebeliğime şişli ecomara gitmiştim çok memnundum. İkincide sonomed’e gittim gercekten hemşireler çok tatlı ve işlemde hemen gerçekleşti. Endişe etmeyin gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz tavsiye ederim.
Rina Bebekisteyenn Ben iki kere sonomed de cevat bayrak a çektirdim. 10 saniye kadar regl ağrısına benzer bir ağrı olmuştu sadece.
Seydaeyp Merhaba bende ecomar çekilmiştim Mecidiyeköy harika çok güzel ilgileniyorlar hiç anlamıyorsun bile 🙏 bütün yollar açılıyor Ertesi ay hamile kalmıştım 🙏
Seydaeyp Bfduam bence alttan muayene daha acı verici ben hiç hissetmedim sadece sıvı verilirken hafif hissediyorsun o kadar
K_k1905 Bfduam yooo hayır sadece sıvıyı verince biraz sancı oluyor ama sıvı verme işlemi biter bitmez rahatlıyorsunuz
Sdtly Sonomed ilgisi ve ekibiyle ağrısız yapan nadir yerlerden inanılmaz memnun kaldım korkarak gitmiştim gerçekten gülerek çıktım tavsiye ederim