Ebru021 Sezya canım ben 12 haftalık ultrason fotosunu attım % 80 kız dedi bakalım daha belli değil 16 haftalikken kontrole gidecem cinsiyetini inşallah öğrenirim. Sana ne demişti ve kaçıncı haftada foto attin
Burcinirak Sezya bana da kız çıktı ama erkek bebeğim şu anda 😂😂 diyorum Ya etrafımda kşm yaptıysa doğru çıktı Bi bende yanıldı herhalde dedim.😂😂
user124578 Burcinirak bizim ikimizinde 2019 da yenilenmiş o Kasım doğumlu ben Ağustos, kızımda da 2019 da yenilenmisti kanımız 2020 ocakta hamile kaldım yani eşimin sonra yenilenmiş oluyor ama kız oldu 😂bundada eşimin hala sonra yenilenmiş olması gerekiyor 😂🤭
guel01 Burcinirak canim ben hesapladim esim 2020de kani degismis benimde 2022de degisicek yani dogum yaptigim sene cinsiyet erkekmi oluyo?
Burcinirak guel01 hayır hamile kaldığın sene geçerli.eşin 2020 de değiştiyse cinsiyeti erkek bu hesaplamaya göre yni
Nevruzece kckelf123 doğum tarihi ve adet tarihini soranlardan uzak durum inayetlere yazınca çıkıyor zaten sadece gerçekten bilen bir kadın var bende dün yaptırdım 40 liraya ultasyon resmine bakıp söylüyor
kckelf123 Nevruzece tamam da zaten bende ultrason kağıdına baktırdım sorun şuki 6 haftalık bi ultrason dan ne anlıcak ki. Ben kendime kızıyorum
2_bebeli Momandchildren bana bakar mısınız çok merak ediyoruz.. Son adet tarihim 4 Ekim.. Doğum tarihim 27.02.1995 🙈