Kizill Ben normqlde bi gecelik ve siyahli pembeli pijama takimi aldim bu model ama bi takim daha almak istiyorum onuda kirmizili olsun istedim tacimada uygun olur diyerekten😅ama leoparli olusu biraz kafami karistirdi cok begendim ama bilemedim olurmu sizcee?? Pijama bu 👉🏻 https://www.suwen.com.tr/p/splendid-maskulen-pijama-takimi-kirmizi-baskili-sh22215660b95-3434
Lulikli Kizill neden olmasın al gitsin 😅 Ben de aldım suwenden 2 takım ama bi tık üzdü beklediğim kadar kaliteli değil ya normal picama takımı pamuklu 🤣🤣🤣
Mervenin_Mucizesi Kizill Ay çok güzel 😀 zaten hastanede kalacağımız 1 gece belki orada gitmeye ihtiyaç bile kalmaz eve gelince giyersin çok begendim :)
aycanerbas Olur tabi neden olmasın kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giyin hem kırmızı olması olası durumlarda seni kurtarır bile 😊
UmutsuzPolyanna Selaattin bugün doğuma gelcen mi aşkısı Jdjdjd Şaka bi yana hem leopar hem kırmızı olması beni de kalbimden vurdu bende bakıyım buna jdjdj
Kizill Lulikli sen hanginilerini aldin ben flamingolu bi gecelik aldim onden fermuarli birde lady maskulen olani o mesela tiril tiril cok begendim
Lulikli Kizill canım ben beyaz aldım ikisini de. felicia beyaz hamile gecelik ve young mother picama takımını. Bakıyım lady maskulen de güzelmiş benim aklımda carolia maskulen kaldı bi onu almadım 😅
Kizill Lulikli felicia cok hos gercekten ben digerimide begenmistim ama bu sefer farkli olsun istedim.young olan evet pamuklu pijama bildigin ama eminimki cok rahattir onemli olanda rahat olmasi zaten gule gule giy canim
Lulikli Kizill ben de o yüzden tercih ettim canım pamuklu evde de kullanışlı olur diye. Bakalım 1 takım da seninki gibi şık alacağım 😁 Hepimiz sağlıkla giyelim inşallah 💐
Kizill Tubmavi bende giyeri Sandim ama iade ettim bugun ya pointy alicam yada flowers gibi bisi vardi onu😅