Luthientr 3.deneme tuttu :) hepsi 1er 1er konuldu yarım rahim nedeniyle. İlk 2si dondurulmuştu tutmadı. Bu sefer taze koyulmuştu tuttu :) Kız olacak :) 23+2 deyim.
Carriebradshow anonymous normalde yasak ama özel durumlar olunca izin veriliyormuş. Benim iki defa yumurta toplama işlemim oldu iki toplamada toplam 4 embriyom oluştu ve donduruldu. Sayı çok az olduğu için doktorum zor embriyo elde ettik riske atmak istemiyorum dedi. Çünkü çözülünce 3 tanesi birden çöp olacaktı. Amh çok düşükse ya da çok zor embriyo oluşuyorsa iki tane transfer yapılabiliyor doktorun insiyatifi ile.
anonymous Carriebradshow hııı anladım benim amh ta sıkıntı yoktu yaşımda genç olduğu için sanırım izin vermedi eşimin sperm sayısı azdı bende de polistik over vardı bende çift çok istemiştim de o yüzden merak ettim 😊 teşekkür ederim 🥰
Momcansu anonymous başarı oranını arttırmak için denemiştik,teşekkür ederim hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşalım🙏🏼
SecilM anonymous Aminnn hepimizin sağlıkla evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin Rabbim 🤲🏻 isteyen herkese de nasip etsin. ☺️
Ayselosman anonymous sizde saglikla kucaginiza alirsiniz insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleride iyi anne baba olmayi nasip etsin insallah
Anna-Karenina sunax ayy bizde bugun transfer olduk. Hadi bakalim insallah hayirli haberler aliriz ikimizde 😍
sunax Anna-Karenina biz aslında kınrısta yaşıyoruz ama ankaradaki bir klinikte tedavi oluyoruz şuan.. kasıklarında ağrı oluyor mu seninde