Kezu17 Bende Trımbofili çıktı, genetikmiş. Hamilelik boyunca clexane diye bir iğne ve coraspin kullanıcam. İğneyi kendim yapıcam🙁 böyle bi durumla karşılaşan oldu mu hiç acaba?
Nafininannesi Kezu17 trombofili yok bende ama kan pıhtılaşması var bende kullanıyorum cleaxene dokuz ay boyunlarda kullanacağım
Ecrininannesi Kezu17 merhaba ben gebelikten 3 ay once basladim vurulmaya simdi 28 haftalik hamileyim ve hala vuruluyorum bisey takilirsa kafama sorabilirsin buradan
Burcusumurcusu Kezu17 Nafininannesi trombofili paneli diyorlar yapılan teste. Çoğu insan kan pıhtılaşması diye biliyor. Hangi genlerinizde çıktı? Homozigot mu heterozigot mu?
Nafininannesi Kezu17 ilk basta tedirgindim hemsire yanındayken ben vurabilir miyim gösterseniz diye rica et simdi vuruyorum korkarsan başladım ama mecbur uzun sure olunca
Kezu17 Fufu trombofili paneli yapıldı. Onda trombofili olduğu yazıyor. Benim bacaklarım da zaman zaman kendiliğinden morluklar oluyordu hamile kalmadan önce. Doktora böyle bi durumum var deyince doktor da o testi yaptırmamı istedi.
Esmiram88 Doktorum taze kan gelmediği sürece panik yapma dedi. Adet zamanımın olmasından dolayı da olabilir dedi.Şimdi bol istirahat dedi🤷♀️Fufu Helen8 Slin35
Canan33 Kezu17 Nacvess merhaba bende sezeryan düşünüyorum banada ışık bey genel önerdi hiç bilmiyorum neden genel önerdiklerini Sipnal için baş bel ağrısı çok olur dedi bana ama bende çok kararsızım o anı yaşamakta güzel olur aslında ama anestezi uzmanlarınamı güvenmiyorlar diye düşündüm sadece
mervedemirelli Kezu17 trombofili panel testini nerden yaptırdın devlette yapıyorlar mı yapiyorlarsa ne zaman çıkıyor sonuçlar