Burcuacar96 bsra1595 aşırı popüler dizilere karşı zaafım var herkes izlediğinde nedense izleyelim gelmiyo oda şuan aşırı populer biraz bayatlamasini beklicem sanırım 😄😄😄
bsra1595 Burcuacar96 valla sen bılırsın canım ama muhakkak ızle derım cok guzel aralıgın 3unu beklıyorum ben heycanla
gurbetcikizii Burcuacar96 the umbrella academie ben okadar filim dizi izledim ama bu cidden ayrı bi heycanlıydı bütün sezonu (yaklaşık 16 bölüm sanırım) 2 günde bitirdim 😂😍
Tubmavi Burcuacar96 bilimkurgu gelecek geçmiş fizikleri seversen the myth var Kore dizisi yeni izledim. The 100 yine bilimkurgu uzay ve dünyada kalma çabası. Bu netflixte yok sanırım. Yukarıdaki film gibi %3 var bide. Benzer biraz. Vis a vis bir kadın hapishane dizisi. Kötülüğe aşık olursun oyuncular çok iyi. Snowpiercer ben filmini izledim dizisi de var hangisi istersen. You herkesin seveceği bi dizi değil ama ben sevdim. Saplantılı bir aşık hikayesi. Atiye Fatma fena değil yerli yapımlar ne kadar iyi olursa işte. Şahsiyet netflixte miydi hatırlamıyorum ama müthiş. Aşk 101 tavsiye etmem boş bi dizi liselilerin seçebileceği bi dizi. Prison Break hayatımın dizisi. 1 numaradır ama onu izlemişsindir sanırım. Outlander konu senaryo güzel ama çok açık ididialı sahneler var. Bayabilir. Daha çok var da yoruldum. Benim izleyecek dizim kalmadı 😂😂
Burcuacar96 Tubmavi ahahah eline sağlık kuzum izlemediklerime bı bakayım yazdıklarından teşekkür ederim 😘 aynı dert bizde var işte izlemrkten film dizi kalmadiiii
asheleyi Burcuacar96 biz emily in parise başladık dün çok da hoşumuza gitti uykumuz gelmese bitiricektik tek izlemede diziyi çerez güzel tatlı bi dizi
gurbetcikizii Burcuacar96 aynen bakın mutlaka bende eşimle baktım ve eşim normalde öyle dizi filim izlemeyi seven biri değil ama oda heyecanla 3. sezonu bekliyor 😍
okuyor Cinayet, seri katil, polisiye için : the chusnut man Festival filmi tadında, yavaş aksın denirse: Nuh Tepesi Çerezlik, keyifli vakit geçirmek için: last Christmas (bir şans daha) Rahatsız edici polisiye ve adalet arayışı : Delhi crime