Durununannesi46 Deletedmom27362 çok nadir o yaaa benim arkadaşlarım 30-35 kilo alan vardı sanki dersin arı sokmuş hepsini 😂😂 doğumdan 1 sene sonra mankene döndü hepsi. Darısı bize 🙏🙏
Durununannesi46 Deletedmom27362 çok nadir o yaaa benim arkadaşlarım 30-35 kilo alan vardı sanki dersin arı sokmuş hepsini 😂😂 doğumdan 1 sene sonra mankene döndü hepsi. Darısı bize 🙏🙏
Semy Deletedmom27362 62 ile kalmıştım 70 le doguma girdim. Genel anestezi aldım dogumdan 73 kilo cıkmıştım. Bir gün sonra 64 kiloya düştüm şuan 61 im
yarenaygk34 Deletedmom27362 genelde öyle derler canım ama kanıtlanmış bilimsel bir şey mi bilmiyorum zaten kilolu hamile kalanlara önerilmiyor fazla kilo almak inş ben de almam ve doğumdan sonra fazla kilolarımı veririm
Burcumor-28 22 haftalığız 7 kilo aldım.Sigarayı bıraktım, mide bulantım hiç olmadı iştahım hep açıktı buna rağmen az bile aldım.Boyum uzun olduğu için şu an pek belli olmuyor önümüzdeki haftalarda göreceğiz 😄
Deletedmom27362 Burcumor-28 bende başta belli olmuyordu şuan baya baya belli boyluda olunca daha çok belli oluyo sanki 😂