Denizvegokyuzu aras19191919 Kuru meyve özellikle kayısı Bolca sıvı tüketmelisin ve Activia nin içecek ve probiyotikli yoğurtlari var bana bunları önermişti doktorum 👍🏻😁
keremveannesi aras19191919 canım doktoruna sor bana bi tane suda eritme ilacı verdi adı efermag (magnezyum ilacı normalde 5. Aydan sonra veriliyor sanırım ama durumumu söyledim erken kullanmanın zararı olmaz dedi)benimde metobalizmam normalde de çok zayıftır iyice zayıfladı hamileyken . Biraz o rahatlatmıştı bir danış istersen yazdır
Onner aras19191919 suya bir kaç damla limon sıkıp içiyorum. Bir de zeytinyağına incir bastırmıştım onu kullanıyorum. Bende gebelikten once de vardi kabızlık hep o yuzden alışmışım ayni şeyleri yapmaya devam ettim. Bol sulu meyveler de kabızlığa iyi geliyot özellikle ekşi mandalina çok yiyince hemen wc çıkartır beni.
SerraveAnnesii Ben günde bir kaç tane kuru kayısı yiyorum, bol bol su içiyorum, sabahları aç karna bir kaşık zeytinyağı içiyorum ama tadı biraz mide bulandırıcı 🥴 faydasını görüyorum umarım size de faydası olur 😊
Asiye_89 Ben gün kurusu ve ya kaysiyi kaynatıp suyunu içiyorum ve yumuşayan gün kurusu ve kayısıyida yiyorum