Blge1 24.haftamdayım artık alışverişe başlamayı düşünüyorum varmı listeniz veya olmazsa olmaz mutlaka önerdiğiniz şeyler☺️
Mikmikbuk Blge1 Bu dolap uygulamasından falan çok az kullanılmış ve insanlara hediye gelip kullanamadan sattıkları mont ayakkabı vs tarzı şeyleri yenidoğanlar için alınabilir gibi geliyor. İyi markaların 300 liralık şeylerini 100liraya satıyorlar çünkü gerçekten az kullanılmış bebek eşyası yani😌 biz mesela bi kıyafet alıyoruz 1-2 yıl belki 5 yıl giyiyoruz. Ama bebek eşyaları 3 ayda bir olmuyor. Kişisel esyaları dışında bu tür büyük parçalar burdan alınabilir gibi geliyo bana.. ne düşünüyorsunuz?
Lulikli Blge1 beyaz zıbın, müslin örtü, battaniye, yelek bence kış ve bahar başı bebekleri için olmazsa olmaz 😅👍🏻Gerçi diğer mevsimlerde doğanlarda kullanıyor olabilir bilgim yok 😅
Melikeakarsu Mikmikbuk bnce cok yanlış covid zamanında basklarinin bir ay bile olsa giydiği ustleri almak ne kadar makineye atılsada hijyenik degil hiç heleki bebege giydirmek ki dolap uygulamasida sanıldığı kadar cok cok uygun degil aynı mağaza fiyatı o parayla sıfır alırım ne gerek var salgın zamanında başkalarının kıyafetlerini giymek bebeğime giydirmek
incisu Melikeakarsu bencede ya bana hiç uygun gelmiyor orası ikinci el kıyafete çok yüksek fiyat yazıyorlar ne gerek var
Melikeakarsu Mikmikbuk bence yanlış belki o aileden kovid geçiren oldu belki hala hastalar covidi geçtim belki bebeklerinde deri hastaligi vardı alacaksiniz makinede 90 derece yikatsanda geçmez hastalık sonuçta onu bebege giydireceksiniz ya sizin cocugunuza da bulasirsa cok yanlış bnce ben kendime bile almam ikinci el kıyafet bu tarz uygulamalardan naisl oldu ikinci el ablamin cocugu vardır bebeklik kıyafetleri onun kileri alırım Giydiririm çunku neden bilirim temizligini ne bilim hastalık falan bilrisin ama hiç tanımadığınız insanlarin kıyafetlerini giymek ne kadar doğru bilemem
Melikeakarsu incisu evet bi ara sırf fiyatlarina bakmak icin indirdim valla baktım magazadan pahalı hepside cok cirkin kıyafetler valla ne gerek var bir fazla verirsin sıfır alırsın en azından temiz olur
incisu Melikeakarsu haklısın hiç göze hitap eden birşey yok geçen bende rast gele gümüş kapak baktım göğüs ucu için 200 tl yazmış 😂 ikinci ele bilindik bi marka birde aynısı internette 150 tydi ne saçmalık ya