Saadet14 Bugun 34+1 dim kontrolum vardı. Ciger gelistirici vurdu 30 da da vurmuştu. Bana doğum şeklimi sordu bende bilmiyorum dedim. Serklaj dikisini nasil alacaksiniz dedim. Normal doğum istiyorsan 37 de alırım anestezi vermem o sirada acikligina bakarim dedi biraz açılabilir dedi 🥺Sezeryan istersen de ameliyat sonrasi alirim 2 hafta sonra tarih belirleriz dedi. Şimdi ben napcam bana akıl verin. Ben korkuyorum her türlü dikis aldirmaktan da normal doğumdan da 🥺 serklaj olanlar naptiniz????
cocoblog Saadet14 bende 36+4üm sezeryan olacağım 38+2de ama doktorum sezeryanla almayacak doğumdan 4 gün önce alacağım dedi bende doğum esnasında alın dedim ama yok dedi normal doğum için de bana size söylenileni söylemişti
2022melisa Saadet14 2 dk lık bir işlem herhangi bi acı hissetmedim ben 36.2 de alındı 38 de normal doğum oldu
Funday35 Saadet14 Benim erken doğum oldu dikislerim tutmadı acil dikislerimin alınacağı söylendi anestezi olmadan alındı sizi korkutmak istemem ama açıkçası çok canım yanmıştı tabi herkesin acı eşiği aynı degildir 5 dk falan sürmüştü
Tatlisanneadayi Saadet14 sezeryan istiyorsanız olun ama inanın ki dikişi aldırırkenki ağrı sezeryan ağrısının yanında hiç kalır. Dikişi aldırırken ağrı oluyo sadece o kadar sonrasında çok rahatlıyorsunuz. Normal doğum da öyle bir gün çekiyorsun ağrısını sadece 🥰 doğumhaneden yürüyerek çıkanlar var. Onları düşün ben de çok korkuyorum her iki doğumdan da 😔 İnşallah normal yapmak istiyorumm 🙏🏻 ama gerçekten dikiş aldırırkenki ağrıyı çekmemek için sezeryan olmayın sezeryan ağrıları daha fenaymışş 🤭
Mermaid-AA Bilgim yok, üstte kalsın🌸 Sağlıkla kolaylıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza, darısı sağlıkla bizlere olsun💕🤲🏻
Saadet14 Funday35 🥺🥺 bende böyle duydum zaten doktor da bugün alenen dedi anestezi veremem ama acir haberin olsun dedi
2022melisa Saadet14 ben 4 ay 4 cm açılma ile hastanede yattım heran doğabilir diye dikişi alır almaz doğacak sandım doktorum et pekişmiş bu açılmaz hemen dedi 13 gün sonra oldu doğu m
Funday35 Saadet14 Evet acıyor canım ama napalım yapıcak birşey yok hem sezeryan olup daha sonra dikişlerin için tekrar ameliyat olman da kötü bence
Saadet14 Funday35 2 hafta düşün dedi annem teyzem hep normal doğum dio ama ben korkuyorum napcam bilmiyorum. Doktor serklaj olup normal dogum yapan 1 kisi var dedi gerisi hep sezeryan oldu dedi
Saadet14 Tatlisanneadayi Evet bi de tayinciyiz ailelerden uzak annemle kaynanam 20 ser gun zor duracak yanimda calisiyorlar. Annemde normal yap diyor. Teyzem sezeryan oldu ağrısını 1 ay cektim dio deli ettiler bugun beni napcagimi sasirdim
Saadet14 2022melisa Yaaa 4 ay mı ayy canim gecmis gitmis cok sukur ki kucaginda rabbim sana bağışlasın insallah 🤲
Tatlisanneadayi Saadet14 aa neden hep sezeryan olmuşlar ki ? Benim doktorum da çatın müsait bebeğin kafası da çok aşağıda o yüzden rahat yaparsın normal doğum diyor. Ama sezeryan da olabilirsin ondan da korkma dedi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ İnstagramda halise yolli nin profiline girdim girmez olaydımm sezeryandan tamamıyle vazgeçtim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Saadet14 Tatlisanneadayi Ya ben hep şey diye düşündüm bizde açılma var ya normal doğum yaparız daha kolay olur diye. Dun sordum hocam bu serklaj dikisi alininca ben bi faydasini gorur muyum normal dogumda alakasi yok diyor. Ne kadar mantiksiz geldi bana. Ben hic anlamadim once acilmasin dioz. Simdi de kapanmis acilmio demek ki anlam veremedim valla 🤷♀️
Arsima4 Bende serklajliyim dr sezaryen dedi dikişleri aliriz sezaryen de dedi. Normal doğumun konusu bile geçmedi. Zor olur olmaz dedi🤦🏻♀️