nrmnmrt Meryemcelikaliyeva canım bende özel leventteki sebnem hanıma gidiyorum 165 TL muayene ücreti 33 haftaligim sezeryan olucam 5 bin TL dediler ama doktor çok iyi ilgili aklında soru işareti birakmiyo tavsiye ederim
Meryemcelikaliyeva nrmnmrt çok teşekkür ederim değerli anneler bizi sadece biz anlarız yarın gidicem inşallah 🥰🙏🏼🙏🏼
Black-34 Kağıthane Gültepe avicenna hastanesi özel Leyla hanım çok iyi 👍 Özel ok meydanı Gürkan bey iyi bi en alt katta olan bir de 2. Katta olan erkek doktor çok iyi İkisinin de fiyatı 2500 yılbaşında zam gelebilirmiş Sezaryen 3000 zorunlu İsteğe göre 5 bin
Nslhnakn Meryemcelikaliyeva şişli kolan international hastanesi özge çoşkun var çok ilgili bir doktor. Birde gaziosmanpaşa da burak özköse var kendi kliniğini açtı anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum gerçekleşiyor. İkiside birbirinden iyi, ilgili doktorlar❤️
Crcs Faddoli23 @Meryemcelikaliyeva bugün sadece nst çekilmek için gittim oraya. Ekipmanlarının yeterliliğinden emin olun. Allah korusun aksi durumlar için imkanları kısıtlı. Doktorlarını bilemiyorum.
Black-34 Crcs Merhaba hangi hastane için acaba avicenna mı ekipleri eksik mi geldi bende ona göre tercih edeyim ya özel ok meydanında yapacağım yada avicenna da çünkü
Bktece Meryemcelikaliyeva bende kagithanede oturuyorum. Florya medicalpark Hüseyin Cengize gidiyorum muhtesem bi doktor. Eger arabaniz varsa kesinlikle oneririm sosyal medyada arastirabilirsiniz
Meryemcelikaliyeva Bktece Çok teşekkür ederim sizede arabamız var fakat bazen kanama yaşadığım için ne kadar yakın olsa doktorumuz bir o kadar iyiydim sonuçta İstanbul trafik falan çok şükür bugün bir doktor buldum inşallah iyi olur🙏🏼
Cerenktkc Meryemcelikaliyeva ben muane ücreti 200 tl veriyorum zam geldiği için. Doğum ücreti de en son sorduğumda normal 3200 sezeryan 3800 epidural sezeryan yapmıyor.
Black-34 nrmnmrt Hiç bilmiyorum ama bence oda minimum 3500 4000 arasıdır isteğe bağlı zorunlu daha uygundur
Mltmsncn nrmnmrt ben daha yeni sordum. Normal 2550,sezaryen 3050, isteğe bağlı sezaryen 4050 dediler. Ama yılbasından sonrw zam olacakmıs
Bktece Meryemcelikaliyeva cok sevindim adınıza umarim memnun kalırsınız sağlıkla da bebeginizi kucağınıza alırsınız 🙏🏼
Sarikan93 Meryemcelikaliyeva Levent Hastanesi’nde halise yolli muayene ücreti 165 ₺ çok iyi ve alakalı bir doktor çokta tatlı biri tavsiye ederim canım
Meryemcelikaliyeva Sarikan93 Evet çok teşekkür ederim dün tavsiye ettiler şebnem hanım bugün gittim hatta inşallah hayırlısıyla onunla devam edeceğiz🙏🏼🙏🏼
Diloss_14 Merhaba10 bende halise hanıma gitmek istiyorum muaneleri falan nasıl ilgilimi eşim girebilirmi içeriye doğum da çok uygunmuş emin misiniz bu fiyat
Sarikan93 Diloss_14 Dogum 1000₺ demiyorcanim doğumda aralarında 1000₺ fark var diyor yani hakisenin doğumları 1000₺ daha fazla
Merhaba10 Diloss_14 ben bugün doğum yaptım odayı temizleyen abladan ebesinden hemşiresine Allah herkesten bin kere razı olsun. Storyde beni izleyebilirsiniz Halise hanım İnstagram hesabında kendim kalkıp giydirdim bebeğimi