Kbr57 39 haftaya girdim. Nts de sansım çıkmıyor. Bizim kızın gelmeye niyeti yok. Ya sizin bebişler ne durum da kızlar 😁
ozgmrs Kbr57 benim de oğlumun gelesi yok sanırım.. ama bugün kontrolüm vardı herşey normaldi. Doktor bugünde gelebilir haftaya da dedi. Bir saattir sırtımdan belime inen bir ağrıyla cebelleşiyorum.. Hayırlısı🎀
_Aysgll_ Kbr57 41+2 deyiz 🤦🏻♀️ 2 gün önce sancıyla gittim hastaneye ama yalancı sanciymis geri gönderdiler. Yaklaşık 2 haftadır 1 cm acilmayla bekliyoruz hala 🙈
Mervenin_Mucizesi Kbr57 ayy bende aynıı yaa ne sancı ne açılma 😀 sadece çok hareketli canım acıyor hatta 2 dk da bir tuvaletim geliyor 😀 hayırlısıyla bu h. İçi Bi doğursaydıkk
Sblatc ozgmrs sırttan bele inen ağrı doğum sancısı olmuyo mu? Bende 39 haftalığım sürekli karnım sertleşiyo ve ağrı giriyo, bebek hareketleri çok acıtıyo aşağıya doğru bastiriyo baya.
Kbr57 ozgmrs ay hayırlısı. İnşallah sağlıkla al kucağına paşanı canım. Benim ara ara ağrım oluyor ama hafif
ozgmrs Sblatc inanın hiç bilmiyorum. Merakla cevap bekliyorum bende. İlk defa böyle oldu 9 ay boyunca. Bebek bir tarafımda genleşiyor daha sonra salıyor kendini. Ve sırt ağrısı eklendi bir saattir. Bekliyoruz bakalım, hepimize hayırlı doğumlar🎀
_Aysgll_ Kbr57 gece itibariyle 41+3 olduk. Ve yaklaşık 1 saat önce suyum geldi şuan hastaneye gidiyorum. İnşallah artık yatış verirler 🙈
Elif1608 Kbr57 an itibari ile 39 haftalık olduk🤩 nst de sancılarım çıkıyo ama ben pek bişey hissetmiyorum, yarın kontrolüm var bakalım neler olacak 😍😍
Valeria Kbr57 biz de an itibariyle 39 olduk💕 geçen hafta hafif sancı var ama düzenli değil henüz demişti doktor. Bakalım bu hafta durum ne olacak🙊
DenizveKumsal 39+2 Ssvd için son 5 günüm kaldı. Doğum kendi başlamazsa pazar yine zorunlu sezeryan olcam dua edin kendi sancım gelsin 🙏🏼😌