Zeyna27 sosi5 zaten hamileliğin verdiği duygusallıkla ben hüngür hüngür ağlıyorum kardeşim nasıl dayandın sen ya kurban olurum senin gibi Anneye helal olsun sana hissederler diye ağlamadım dedin ya vallahi ne desem az daha da acılarını görme kardeşim ❤️
Esrahaliscelik sosi5 doktor çok kötü konusuyor durumu hala kötü dıyor hıc düzelme yok dıyor 28 gün oldu solunum cihazları en üst seviyede çalışıyor ama bebegım bır türlü duzelmedı yaa 😔😔
Merycrayyy Esrahaliscelik allahım şafi ismiyle şifa versin güçlü ol allahımın izniyle bir şey olmaz inşallah benimde kızım küvezde bende bekleyişteyim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıklı uzun ömürleri olsun bizim bebeklerimizinde herkesin bebeğini de 🙏🏻
Esrahaliscelik sosi5 kalbınde büyük bır delık var solunum duzelmedıgı ıcın amelıyata goturemedıler amelıyat edilecek daha kuzum 😔Allahım öyle daralıyorum kı bazen çok zor bır durum gerçekten 🙏🏻
sosi5 Esrahaliscelik bak işte burda bende kopmuştum deli gibi ağlamıştım çıkmasına 1 hafta kala oglum göz ameliyatı olmustu goremuyordu rabbim sana dayanma gücü evladına da savaşma gücü versin inşallah
Merycrayyy sosi5 sen çok güçlü kalmışsın bebeklerinde sana çekmiş rabbim uzun ömürler versin size bende 25 haftalık doğurdum 2 gün önce kızım 38 cm 790 gr şu an küvezde bize de dua edin olur mu 🙏🏻
Merycrayyy Esrahaliscelik çok sonradan gördüm. Yaranı açtıysam özür dilerim kırmak istememiştim seni. Allah rahmet eylesin cennette bekliyor annesi seni 🙏🏻
neslican0644 Esrahaliscelik o kadar üzüldüm ki görünce inanamadım. Hep aklımdaydınız nasıl oldu bebek diye. Başınız sağolsun rabbim dayanma gücü versin inşallah 😔
Esrakin Esrahaliscelik Tüylerim diken diken oldu şuan 🙏 ayni haftalarda ayni kiloyla dogmustu bebeklerimiz 😑😥
AnnelikHayali sosi5 yüreğim ağzımda okudum. Sonunu görünce derin bir oh çektim. Çok ağır sınavlsr vermişsin evlatlarınla ilgili. Sen ne güçlü, ne güzel bir annesin! Maşallah size. Allahım evlatlarınla birlikte çok mutlu bir ömür bahsetsin size. 🙏🏻