elaweannesi Ya netten pişik kremi aldım acaba orjinal mi diye tedirgin oldum şimdide nerden nasıl oluyor bilemedim bir bilen bana Yardımcı olsa çok sewinirim nolur 🙈
Lulikli elaweannesi üts den bakabilirsin canım. Telefon uygulamasını indirdim baktım ben. Üts yazarsan çıkar
35lavanta elaweannesi vallaha bu konuda fikrim yok ama bize bu krem hiiiç yaramadı bir kere denedik en iyisi kesinlikle bepantol aklınızda olsun🤗
elaweannesi Lulikli ya orda baktım ben mi edemedim hata werdi hep sende hala inmişse barkod yerini çektim attım canım acaba kontrol edip bana döner misin tedirgin oldum da
Lulikli elaweannesi yok canım silmiştim baktıktan sonra yoksa bakardım ama çıkması lazım ben okuttuğumda çıkmıştı direkt
elaweannesi 35lavanta yaa ama o pişik için bu ilk günden pişik öncesi önlem için önerildi çok Ondan aldım canım yoksa hametan diyende çok bu ara sağlık ocağından yazılan yani bence bebeklerle alakalı kime ne gelirse sanki hem belki hiç pişik olmaz gerekte duymam😇
[silindi] elaweannesi biz doğduğu ilk günden beri mustela kullandık bepantol de bitirdik 100 ml. Pişik hiç olmadı ama hep sürüyoruz rutin haline geldi yani kremde. Siz de her değişimde kullanın pişik olmasını beklemeyin kullanmak için. Hem nemlendiriyor yumuş yumuş oluyor.
elaweannesi [silindi] üste attım görsel olarak sanırım orası bakarsanız çok memnun olurum walla şimdiden tşk ederim😇
elaweannesi [silindi] bende ondan mustela aldım pişik önlemi için olmadan ilk günden her gün sürerim dedim bepanthol pişik için bu öncesi önlem için sanırım ah bide orjinal mi öğrensem🙈
elaweannesi [silindi] mrb dün bana mustela için bakacaktınız aldığım ürün orjinal mi diye hala dönüş yapmadınız sormak istedim
Lulikli elaweannesi bazen uygulamada da sorun olabiliyor bakalım başka bi arkadaş da bakacağım demiş çıkar belki onda
[silindi] elaweannesi kodları elle yazarsanız daha iyi olur böyle bakıp yazmak zor. Ya da siz QR kodu okutun direkt uygulamayı indirip.
elaweannesi [silindi] ben elle yazayım size buraya kopyalarsınız ben okutmayı edemedim yoksa sizi yormazdım inanın yazdım kodu 3504105025847