Handan_65 Deletedmom27362 Şekerden süphelemdik ama yok temiz cıktı 27 haftalıgım 6 kilo aldım 72 dim 77 oldm Beyaz ekmek pilav makarna yasaklandı beyaz ekmek cok seviyorum ama kıstım 😅😅
Deletedmom27362 Ozlem2904 kız okumadın mı postu yasak bana hareket yasak erken doğum riskim var benim doktor uzancan sadece WC ye gitmek için kalkcan dedi 🙄yine de sağol tavsiyelerin için
Mimik Bemimde dehset bir istahim vardi, birkac haftadir oyle istahsizim ki… Bebebk buyudukce, migdene baski yapacak ve artik cabuk doyacaksin… Birde reflu falan baslarsaaa…ki insaAllah tasamazsin, onun yanmasini cekecegine, hic yememeyi tercih ediceksin…
Mimik Deletedmom27362 bircogumuzda öyle… InsaAllah istisna olmazsin kuzum😅 Migden sıkıstıgından, birde hep tok hissediyorsun…
Deletedmom27362 Mimik ahahahah istisna da olabilirim bu iştahla bilmiyorum 🤣🤣🤣bir de hiç yerimden kalkamıyorum ya
Yamantosunannesi Herhalde 4. aya kadar filan aynı bu şekilde hep açtım. Doktora mı yazsam dedim o kadar ciddi ciddi midem sürekli gurulduyordu. Yemek yemeyi ertelediğimde tansiyonum düşüyor ellerim titriyordu olduğum yere çömüyordum. Sonradan geçti. Bi açlık diyoruz ama neler çektiğimi ben bilirim yani o yüzden çok iyi anlıyorum sizi
Deletedmom27362 Yamantosunannesi sormayın sürekli aç hissetmek dehşet bir şey peki nasıl aştınız bunu
Yagmursogutlu Deletedmom27362 işin tuhaf yanı kilo almıyorum bebeğe gidiype galiba 62 idim şuan 60 ım
Yamantosunannesi Deletedmom27362 ya kendiliğinden geçti aslında haftalar ilerledikçe şaşırtıcı bir şekilde. Hiç geçmez sanıyordum
Annenaz Deletedmom27362 ben de sürekli evde olduğum iÇin ve yürümek yasak olduğu iÇin kilo aldım. 31+5 deyiz ben de sizin kadar almışımdır diye düşünüyorum. Kesinlikle doymuyorum. Zeytin yeyip arkasına çikolata falan yiyorum. Hala açım . Sürekli açım. Bebek de midemi sıkıştırıyor ama hep yemek yemek istiyorum ve yiyorum. Siz de yeyin aman napalım😂
Civcivim000 Deletedmom27362 karnımda kara delik var diyorum ben de 😂ilk aylar 5 kşloya yakın verdim müthiş tiksinmem vardı dolap açamıyordum yemek yapamıyordum dışardan da yiyemiyordum açım diye ağlayacak oluyordum sonra iiteh bi açıldı yemediklerimin acısı çıkıyor resmen 😂 bebişler sağlıklı olsunlar da veririz napalım🤷 ama normal diye biliyorum bu sürekli aç olma halinin😂